FSSC 22000 v4.1 - ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων και τις μελέτες HACCP σύμφωνα με την νέα έκδοση του πρότυπου FSSC 22000 v4.1. Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο μιας εταιρείας.

Περιεχόμενα:

• Παρουσίαση των Προαπαιτούμενων (PRPs)  στην βιομηχανία τροφίμων απαιτήσεων με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές, π.χ. ISO/TS 22002-1: Food manufacturing, ISO/TS 22002-2– Part 2: Catering, ISO/TS 22002-3: Farming, ISO/TS 22002-4: Food packaging manufacturing, ISO/TS 22002-6: Feed and animal food production, NTA 8059: Transport and Storage, PAS 221: Retail, ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετοχόντων
• Βασικές απαιτήσεις για την Άμυνα και την απάτη κατά των τροφίμων

Απευθύνεται σε:

- Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων και Συντονιστές ομάδων HACCP
- Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τις βασικές αρχές Σχήματος Πιστοποίησης για την Ασφάλεια των Τροφίμων βάση των πωλήσεων του FSSC 22000 v4.1
- Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΑΤ

Εισηγητές: Βασιλική Καζάζη, Ισίδωρος Δαλέζιος, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη

Πληροφορίες:

  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
  • Η τιμή περιλαμβάνει Coffee breaks, ελαφρύ γεύμα
  • Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD)
  • Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα 
  • Το κόστος συμμετοχής όλων των σεμιναρίων μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,24%) (Site:https://laek.oaed.gr) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με την αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης.
  • Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)
  • Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.
  • Η TUV HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 30-09-2019 09:00
Λήξη 30-09-2019 15:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €140.00
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Βασιλική Καζάζη, Ισίδωρος Δαλέζιος, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas