Προβεβλημένα Σεμινάρια

TUV Hellas newΜοναδικό εργαλείο για την επιβεβαίωση της εφαρμογής του Building Information Modelling (BIM) είναι η ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 19650-2 για τη διαχείριση των πληροφοριών κατά την υλοποίηση κατασκευαστικών έργων.

Έναρξη 16-05-2024 09:00
Λήξη 17-05-2024 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Επικοινωνήστε
Πόλη Αθήνα

«ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ IPMA ΕΠΙΠΕΔΟ Δ» Πιστοποιημένο Στέλεχος Διαχείρισης Έργων (IPMA Certified Project Management Associate)

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Το IPMA (International Project Management Association) είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965, με στόχο την ανάπτυξη του κλάδου της Διοίκησης-Διαχείρισης Έργων & αποτελεί τον αρχαιότερο συλλογικό φορέα στην περιοχή της Διοίκησης- Διαχείρισης Έργων (project management) σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πιστοποίηση IPMA είναι η περισσότερο δημοφιλής πιστοποίηση στην Ευρώπη.

Το παρόν σεμινάριο έχει στόχο την προετοιμασία του συμμετέχοντος για τη διεθνή Πιστοποίηση IPMA στο επίπεδο Δ. Το επίπεδο Δ είναι το βασικό επίπεδο πιστοποίησης που, όπως, όλες οι πιστοποιήσεις IPMA αναγνωρίζεται σε περίπου 60 χώρες σε 6 ηπείρους, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων Ευρωπαϊκών Κρατών (π.χ. είναι αντίστοιχη και αμοιβαία αναγνωρίσιμη εκείνης που δίνεται στην Αγγλία από το A.P.M. ή στη Γερμανία από το G.P.M.)

Με την πιστοποίηση στο επίπεδο Δ βεβαιώνεται η βασική επάρκεια των υποψηφίων σε επίπεδο γνώσεων στα θέματα διοίκησης- διαχείρισης έργων, αλλά και η ικανότητά τους για εφαρμογή αυτών στην πράξη. Η πιστοποίηση δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχο του πιστοποιητικού να εργάζεται ως μέλος ομάδας έργου, αλλά και στη συνέχεια να αναλαμβάνει υπεύθυνους ρόλους στην ομάδα έργου.

Περιεχόμενα:

  • Διαχείριση Έργων και Προγραμμάτων
  • Μέθοδοι για τη Διαχείριση Έργων και προγραμμάτων
  • Διακριτές γνώσεις διοίκησης- Διαχείριση Έργων
  • Στοιχεία Χρονικών Προγραμματισμών
  • Εγχειρίδιο Έργου
  • Πληροφοριακά Συστήματα Έργου

Απευθύνεται σε:

Φοιτητές ή πρόσφατους αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή σε επαγγελματίες αποφοίτους ΑΕΙ/ΤΕΙ στα πρώτα βήματα της καριέρας τους ή πρόσφατους τελειόφοιτους πενταετούς φοίτησης εκπαίδευσης. Σε ανθρώπους που έχουν σημαντική εμπειρία & γνώσεις σε κάποια θέματα και οι οποίοι συμμετέχουν σε ομάδες υλοποίησης έργων.

Εισηγητές: Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης

Πρόγραμμα: 06 Μαρτίου (4h), 13 Μαρτίου (8h), 19 Μαρτίου (8h), 26 Μαρτίου (4h)

Πληροφορίες:

  • Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το κόστος της εξέτασης για τη λήψη της πιστοποίησης. Απαιτείται προκαταβολή €350 μαζί με την αίτηση συμμετοχής, πριν την έναρξη του σεμιναρίου, για τη συμμετοχή στις εξετάσεις
  • Εξετάσεις: Θα οριστούν κατόπιν συνεννόησης με τον Εισηγητή
  • Διεξάγεται στην Ελληνική γλώσσα
  • Δίδεται Εγχειρίδιo 
  • Το κόστος συμμετοχής όλων των σεμιναρίων μπορεί να καλυφθεί από τον λογαριασμό ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ (0,24%) (Site:https://laek.oaed.gr) και η τελική ημερομηνία ηλεκτρονικής κατάθεσης είναι 5 εργάσιμες ημέρες πριν από την έναρξη κάθε σεμιναρίου. Η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής στο ΛΑΕΚ γίνεται με την αποκλειστική σας ευθύνη και την παροχή κάθε βοήθειας από τη Δ/νση Εκπαίδευσης.
  • Παρέχονται ειδικές προνομιακές τιμές σε ορισμένες κατηγορίες συμμετεχόντων (π.χ. εταιρίες που έχουν πιστοποιητικά από TUV HELLAS και πολλαπλές συμμετοχές από την ίδια εταιρία, φοιτητές κ.λ.π.)
  • Η αποπληρωμή των σεμιναρίων γίνεται μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (εντός 30 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου), όπως θα αναφέρεται πάνω στην απόδειξη ή το τιμολόγιο που θα σας εκδοθεί.
  • Η TUV HELLAS διατηρεί το δικαίωμα για αναβολή ή ακύρωση καθώς και για την αλλαγή του τόπου διεξαγωγής των σεμιναρίων και των εισηγητών.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 13-11-2019 09:00
Λήξη 29-11-2019 13:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €980.00
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas