ITIL V4 FOUNDATION

TUV Austria new

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα διδάσκει τις βασικές αρχές και έννοιες της Διαχείρισης Υπηρεσιών Πληροφορικής (IT Service Management) βάσει του ITILR. Το ITIL αποτελείται από πέντε τόμους: Service Strategy, Service Design, Service Transition, Service Operations and Continual Service Improvement και προωθεί την ευθυγράμμιση της Πληροφορικής με τις ανάγκες και επιδιώξεις του κάθε Οργανισμού καθώς επίσης και τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος θα είστε σε θέση να:
• Αναγνωρίσετε τις αρχές και έννοιες του IT Service Management με αναφορά στο ITIL και να αναφέρετε τα οφέλη από την υιοθέτηση – εφαρμογή του ITIL
• Γνωρίζετε τις έννοιες και τους ορισμούς που σχετίζονται με τον Κύκλο Ζωής μιας υπηρεσίας (Service Lifecycle)
• Αναγνωρίσετε έννοιες και διεργασίες Στρατηγικής Υπηρεσιών (Service Strategy), Σχεδιασμού Υπηρεσιών(Service Design), Λειτουργίας Υπηρεσιών (Service Operations), Μετάβασης Υπηρεσιών (Service Transition), Συνεχούς Βελτίωσης Υπηρεσιών (Continual Service Improvement)
• Αναγνωρίσετε ρόλους που σχετίζονται με τη Διαχείριση Υπηρεσιών Πληροφορικής με αναφορά στον ITIL και τις στρατηγικές εφαρμογής του ITIL σε ένα Οργανισμό. Απευθύνεται σε επαγγελματίες Πληροφορικής από διαφορετικά επίπεδα ιεραρχίας και εμπειρίας σε περιοχές ή ρόλους, καθώς και σε Συμβούλους Πληροφορικής κ.α.

Το υλικό είναι διαπιστευμένο και περιλαμβάνει διαφάνειες παρουσίασης, σημειώσεις, μελέτη περίπτωσης και δείγματα εξετάσεων πιστοποίησης. Το εκπαιδευτικό υλικό και η εξέταση πιστοποίησης είναι στην Αγγλική ενώ η διδασκαλία γίνεται στην Ελληνική.

Η Εξέταση πιστοποίησης (ITIL Foundation) διαρκεί εξήντα(60) λεπτά και περιλαμβάνει σαράντα (40) ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Απαιτείται αποτέλεσμα 65% (26/40 ερωτήσεις) προκειμένου να θεωρηθεί η εξέταση επιτυχής.

Το κόστος των εξετάσεων δεν περιλαμβάνεται στην τιμή του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 27-11-2019 09:00
Λήξη 29-11-2019 16:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV Austria Academy
Τόπος διεξαγωγής TUV AUSTRIA ACADEMY ΑΘΗΝΑΣ
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas