Προβεβλημένα Σεμινάρια

TUV Hellas newΜοναδικό εργαλείο για την επιβεβαίωση της εφαρμογής του Building Information Modelling (BIM) είναι η ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 19650-2 για τη διαχείριση των πληροφοριών κατά την υλοποίηση κατασκευαστικών έργων.

Έναρξη 16-05-2024 09:00
Λήξη 17-05-2024 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Επικοινωνήστε
Πόλη Αθήνα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ | ISO 39001:2012

ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ | ISO 39001:2012-Σεμινάρια στις Πιστοποιήσεις

Το ISO 39001 καθορίζει τις ελάχιστες απαιτήσεις για ένα Σύστημα Διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας. Κυβερνήσεις, οδικές αρχές, ομάδες ασφαλείας και παράλληλα ιδιωτικές εταιρείες συνεργάστηκαν προκειμένου να αναπτύξουν ένα τέτοιο πρότυπο, λόγω της αύξησης του αριθμού των ατόμων που χάνουν τη ζωή τους ή τραυματίζονται στο δρόμο κάθε χρόνο.

Κάθε εταιρεία που δεσμεύεται για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας, θα επωφεληθεί από την εφαρμογή του ISO 39001, όπως άλλωστε και κάθε άλλος με την οδική ασφάλεια εμπλεκόμενος, αφού η εν λόγω προσέγγιση έχει ως στόχο να κάνει τους δρόμους μας ασφαλέστερους για όλους εκείνους που τους χρησιμοποιούν.

Το νέο αυτό εισαγωγικό πρόγραμμα θα σας εισάγει στις βασικές έννοιες της ΟΑ, εξηγώντας τα οφέλη ενός Συστήματος Διαχείρισης ΟΑ, και περιγράφοντας τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 39001.

Σε περιστατικά που σχετίζονται με την ΟΑ όπως, σοβαρά ατυχήματα και θάνατοι, η ευθύνη της μείωσης και ελαχιστοποίησης των κινδύνων ανήκει και στους οργανισμούς που συμμετέχουν στα συστήματα οδικής κυκλοφορίας αλλά και στην κοινωνία στο σύνολό της.

Εκτός από τις μη αποδεκτές σε ανθρώπινο κόστος συνέπειες, υπάρχουν επίσης και οι οικονομικές, οι οποίες αφορούν σε αυτούς που ασχολούνται με τους δρόμους, στα οχήματα, στους χρήστες των δρόμων και στις ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ένα Σύστημα Διαχείρισης ΟΑ που βασίζεται στο πρότυπο ISO 39001 μπορεί να παρέχει σε κάθε οργανισμό, ένα διεθνές πλαίσιο βέλτιστων πρακτικών για τη διαχείριση των ευθυνών και των αλληλεπιδράσεων ενός συστήματος οδικής κυκλοφορίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους είναι επιφορτισμένοι με την ευθύνη για τη Διαχείριση Συστημάτων ΟΑ (πχ. σχεδιαστές Μεταφορών), σε διαχειριστές στόλου, σε ειδικούς σε θέματα υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας, σε διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, σε διαχειριστές της οδικής ασφάλειας, σε αρχές επιβολής του νόμου, σε Εσωτερικούς και Επικεφαλής Επιθεωρητές συστημάτων, σε επαγγελματίες σχετικών με την οδική ασφάλεια κλάδων, σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για τα συστήματα ΟΑ.

Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είστε σε θέση να:
• προσδιορίζετε τις βασικές έννοιες διαχείρισης Οδικής της Ασφάλειας βάσει του προτύπου ISO 39001
• καθορίζετε τον βέλτιστο τρόπο εφαρμογής ενός συστήματος ΟΑ στην εταιρεία/ οργανισμό σας
• αναγνωρίζετε τα επιχειρηματικά οφέλη από την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού Συστήματος ΟΑ στον οργανισμό σας
• προσδιορίζετε τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 39001
• περιγράφετε την προσέγγιση Σχεδιάζω – Εκτελώ – Ελέγχω – Βελτιώνω και να προσδιορίζετε τη σχέση της με το πρότυπο ISO 39001.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 09-12-2019 09:00
Λήξη 10-12-2019 16:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV Austria Academy
Τόπος διεξαγωγής TUV AUSTRIA ACADEMY ΑΘΗΝΑΣ
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas