Προβεβλημένα Σεμινάρια

TUV Hellas newΜοναδικό εργαλείο για την επιβεβαίωση της εφαρμογής του Building Information Modelling (BIM) είναι η ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 19650-2 για τη διαχείριση των πληροφοριών κατά την υλοποίηση κατασκευαστικών έργων.

Έναρξη 16-05-2024 09:00
Λήξη 17-05-2024 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Επικοινωνήστε
Πόλη Αθήνα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ | AGRO 2.1-2.2 / GLOBALG.A.P.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΦΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ | AGRO 2.1-2.2 / GLOBALG.A.P.-Σεμινάρια στις Πιστοποιήσεις

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για τους Επιθεωρητές, Επιβλέποντες και Συμβούλους Συστημάτων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης όπως ορίζονται από την Κατευθυντήρια Οδηγία AGRO 2 σε ισχύ.

Απευθύνεται σε υποψηφίους Επιθεωρητές Οργανισμών Πιστοποίησης, Γεωπόνους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν ή ασχολούνται με την ανάπτυξη, επίβλεψη Συστημάτων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης, Σπουδαστές/Απόφοιτους Γεωπόνους ή τμημάτων συναφών με τη Γεωργία που θα ήθελαν να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τα Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης στη Γεωργική Παραγωγή και να ενημερωθούν για τις απαιτήσεις του πρωτόκολλου GLOBALG.A.P.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται οι απαιτήσεις του προτύπου AGRO 2 και της κατευθυντήριας οδηγίας σε ισχύ, ενώ στη συνέχεια παρουσιάζονται οι απαιτήσεις του προτύπου GLOBALG.A.P. (έκδοση 5).

Καλύπτει τεχνικές προετοιμασίας και υλοποίησης επιθεωρήσεων καθώς και παραδείγματα σύνταξης μη συμμορφώσεων, ενώ περιλαμβάνει δραστηριότητες που εξοικειώνουν τους εκπαιδευόμενους με τις απαιτήσεις των προτύπων και τις τεχνικές επιθεώρησης.

Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να σχεδιάζουν, αναπτύσσουν, εφαρμόζουν και επιθεωρούν Συστήματα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με το AGRO2 και πλήρη ενημέρωση για τις απαιτήσεις του προτύπου GLOBALG.A.P. σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA ACADEMY.

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροί τις απαιτήσεις της Κατευθυντήριας Οδηγίας AGRO 2 για την 20ώρη κατάρτιση στο πρότυπο AGRO 2 των Συμβούλων, Επιβλεπόντων και Επιθεωρητών.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 04-12-2019 09:00
Λήξη 06-12-2019 16:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV Austria Academy
Τόπος διεξαγωγής TUV AUSTRIA ACADEMY ΑΘΗΝΑΣ
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas