ISO 22000:2018 - ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με το Νέο Πρότυπο ISO 22000:2018.

Οι συμμετέχοντες, μπορούν να είναι ιδιώτες, ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο μίας εταιρείας.

Περιεχόμενα:

-  Η παρουσίαση της δομής του νέου προτύπου ISO 22000:2018
-  Οι απαιτήσεις για την κατανόηση του πλαισίου λειτουργίας των οργανισμών σε σχέση με την Ασφάλεια των Τροφίμων
-  Οι νέες αναβαθμισμένες απαιτήσεις για την Ηγεσία
-  Η προσέγγιση της διακινδύνευσης (Risk), Κύκλος Βελτίωσης (Plan- Do- Check- Act)
-  Οι αναβαθμισμένες απαιτήσεις για την Ανάλυση των Κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων

Απευθύνεται σε:

-  Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΑΤ
-  Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων και Συντονιστές Ομάδων HACCP
-  Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τις βασικές αρχές των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

Εισηγητές: Βασιλική Καζάζη, Ισίδωρος Δαλέζιος, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη, Δημήτρης Γεωργαντέλης, Γιάννης Τσιριγωτάκης, Γιάννης Μπαρράκος, Παναγιώτης Κουτσούκος, Γιάννης Σαρακατσιάνος.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD), coffee breaks, ελαφρύ γεύμα

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 27-02-2020 09:00
Λήξη 28-02-2020 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €400.00
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Βασιλική Καζάζη, Ισίδωρος Δαλέζιος, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη, Δημήτρης Γεωργαντέλης, Γιάννης Τσιριγωτάκης, Γιάννης Μπαρράκος, Παναγιώτης Κουτσούκος, Γιάννης Σαρακατσιάνος
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2025 Digital Ideas