Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων και τις μελέτες HACCP σύμφωνα με την νέα έκδοση του πρότυπου FSSC 22000 v5. Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο μίας εταιρείας.
Περιεχόμενα:
• Εισαγωγή του διεθνούς Σχήματος πιστοποίησης FSSC 22000 για Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (FSMS).
• Περιγραφή του ιστορικού αλλαγών και των απαιτήσεων σχήματος Πιστοποίησης FSSC 22000.
• Περιγραφή και ανάλυση των αλλαγών από την έκδοση 4.1 στην έκδοση 5.
• Περιγραφή και ανάλυση των αλλαγών των απαιτήσεων για την απάτη και την άμυνα των τροφίμων
Απευθύνεται σε:
• Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων, Υπεύθυνους Συντήρησης και Συντονιστές & Στελέχη Ομάδων HACCP
• Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τις βασικές αρχές Συστήματος Πιστοποίησης για την Ασφάλεια των Τροφίμων βάση των απαιτήσεων του FSSC 22000 v5
• Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΑΤ
Εισηγητές: Βασιλική Καζάζη, Ισίδωρος Δαλέζιος, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη
Στην τιμή περιλαμβάνονται: Βεβαίωση Παρακολούθησης TUV HELLAS (TUV NORD), coffee breaks, ελαφρύ γεύμα.
Έναρξη | 30-03-2020 09:00 |
Λήξη | 30-03-2020 17:00 |
Χωρητικότητα | 30 |
Τιμή ατόμου | €140.00 |
Διοργανωτής | TÜV HELLAS |
Εισηγητής | Βασιλική Καζάζη, Ισίδωρος Δαλέζιος, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη |
Πόλη | Αθήνα |