FSSC 22000 v.5 - ΣΧΗΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

TUV Hellas newΓενικές πληροφορίες

Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων και τις μελέτες HACCP σύμφωνα με την νέα έκδοση του πρότυπου FSSC 22000 v5

Περιεχόμενα:

• Εισαγωγή του διεθνούς Σχήματος πιστοποίησης FSSC 22000 για Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (FSMS).
• Περιγραφή του ιστορικού αλλαγών και των απαιτήσεων σχήματος Πιστοποίησης FSSC 22000.
• Βασικές Αρχές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κατά το πρότυπο ISO 22000:2018
• Οι απαιτήσεις του FSSC v5 και η παρουσίαση των Προαπαιτούμενων (PRPs) στην βιομηχανία τροφίμων απαιτήσεων με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές, π.χ. ISO/TS 22002-1: Food manufacturing, ISO/TS 22002-2– Part 2: Catering, ISO/TS 22002-3: Farming, ISO/TS 22002-4: Food packaging manufacturing, ISO/TS 22002-6: Feed and animal food production, NTA 8059: Transport and Storage, PAS 221: Retail, ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων
• Βασικές απαιτήσεις για την Άμυνα και την Απάτη κατά των τροφίμων

Απευθύνεται σε:

• Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων, Υπεύθυνους Συντήρησης και Συντονιστές & Στελέχη Ομάδων HACCP
• Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τις βασικές αρχές Συστήματος Πιστοποίησης για την Ασφάλεια των Τροφίμων βάση των απαιτήσεων του FSSC 22000 v5
• Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΑΤ

Εισηγητές: Βασιλική Καζάζη, Ισίδωρος Δαλέζιος, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Βεβαίωση Παρακολούθησης TUV HELLAS (TUV NORD)

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 28-09-2020 09:00
Λήξη 29-09-2020 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €260.00
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Βασιλική Καζάζη, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2025 Digital Ideas