Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται οι βασικές πτυχές του ιδιωτικού σχήματος FSSC της νέας έκδοσης 5.1 που ισχύει από τον Απρίλιο 2021.
Σκοπός
Ο σκοπός του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει αρμόδια στελέχη επιχειρήσεων αναφορικά με τα παρακάτω πεδία του FSSC, ενδεικτικά:
ISO 22000;2018 απαιτήσεις νέας έκδοσης
Πεδίο εφαρμογής/ενδιαφερόμενα μέρη
Μελέτη HACCP
Απειλές και Ευκαιρίες
TS 22002-1 Food Technical Specification
Προαπαιτούμενα προγράμματα
Additional Requirements
Νοθεία τροφίμων
Επισήμανση τροφίμων
Διαχείριση αλλεργιογόνων
Πρακτικές δολιοφθοράς (food defense)
Κουλτούρα ασφάλειας των τροφίμων
Θα αναλυθούν επίσης οι διαφορές της νέας έκδοσης
Σε ποιους απευθύνεται
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων τροφίμων των τμημάτων Ελέγχου Ποιότητας και Διασφάλισης Ποιότητας και εφαρμόζουν συστήματα ασφάλειας τροφίμων. Επίσης αφορά επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων με συμβουλευτικές υπηρεσίες.
Μετά την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης από την TÜV AUSTRIA ACADEMY.
Έναρξη | 28-06-2021 09:00 |
Λήξη | 29-06-2021 16:00 |
Χωρητικότητα | Απεριόριστο |
Τιμή ατόμου | Κατόπιν επικοινωνίας |
Διοργανωτής | TÜV Austria Academy |
Τόπος διεξαγωγής | Εξ' αποστάσεως |
Πόλη | Εξ' αποστάσεως |