BRC Glogal Standard for Food issue 8

TUV Hellas newΤο σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επιτυχή εφαρμογή των απαιτήσεων του προτύπου σε μια πιστοποιημένη επιχείρηση με το BRC-Food.

Για την αποτελεσματική παρακολούθηση του σεμιναρίου, προτείνεται, πριν την έναρξή του, η ανάγνωση της 8ης έκδοσης του προτύπου BRC Food, την οποία μπορείτε να την βρείτε δωρεάν από το BRC Bookshop. (www.brcbookshop.com)

Στο τέλος του σεμιναρίου, υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σας σε εξετάσεις, οι οποίες δίνονται online στην αγγλική γλώσσα και η επιτυχία στις οποίες οδηγεί στη λήψη πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης BRC Approved.

Εφόσον δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στις εξετάσεις, θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Μετά τη λήξη του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:

  • Κατανοήσουν τους λόγους για τις αλλαγές στο Πρότυπο, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στη βιομηχανία.
  • Να εξηγήσουν πώς οι αλλαγές θα ωφελήσουν τους λιανοπωλητές, τους παραγωγούς, τους επιθεωρητές και τους καταναλωτές.
  • Να κατανοήσουν τις αλλαγές από την έκδοση 7 στην 8 συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στη δομή του προτύπου και τις αλλαγές στις απαιτήσεις.
  • Αναγνωρίζουν τις αλλαγές στο πρωτόκολλο διεξαγωγής των επιθεωρήσεων
  • Γνωρίζουν πώς πρέπει να διεξάγεται μια επιθεώρηση και πώς να συντάσσεται μια αναφορά επιθεώρησης.

Απευθύνεται σε:

  • Στελέχη Επιχειρήσεων η οποίες είναι πιστοποιημένες ή επιθυμούν να πιστοποιηθούν με το πρότυπο BRC Food v8 .
  • Υπεύθυνους και μέλη ομάδας διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων
  • Συμβούλους που αναπτύσσουν συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

Σημείωση: Διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα, με υλικό και εξετάσεις στην αγγλική.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Πιστοποιητικό BRC.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 18-04-2022 09:00
Λήξη 19-04-2022 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2025 Digital Ideas