ISO 22000:2018 / HACCP (Live Online Training)

IbclΤο σεμινάριο υλοποιείται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής web - πλατφόρμας, που έχει την δυνατότητα πλήρους Διαδραστικότητας (Interaction), πρόσωπο προς πρόσωπο επικοινωνίας, αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται σε εκπαιδευτική αίθουσα.

Η αναγνώριση και η πρόληψη των Κινδύνων στα Τρόφιμα και ο εντοπισμός των κρίσιμων σημείων στην παραγωγική Διαδικασία, από το κύκλωμα διακίνησης των πρώτων υλών μέχρι τη διάθεση των τελικών Προϊόντων, αποτελεί ζήτημα μείζονος σημασίας και νομοθετική απαίτηση και αυτό ακριβώς διασφαλίζεται μέσα από το Σύστημα ISO 22000:2018 / HACCP.

Στόχος του Σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει σε Στελέχη των Επιχειρήσεων που ασχολούνται με: Παρασκευή, Μεταποίηση, Παραγωγή, Ποιοτικό Έλεγχο, Συσκευασία, Αποθήκευση, Μεταφορά, Διανομή και Διάθεση Τροφίμων στον τελικό καταναλωτή, πως μπορούν να εντοπίσουν και να αναλύσουν τους κινδύνους στα τρόφιμα με βάση τις Αρχές του HACCP, να σχεδιάσουν και να λειτουργήσουν ένα αποτελεσματικό Σύστημα Ασφάλειας Τροφίμων σε συνδυασμό με τις προδιαγραφές του Διεθνούς Προτύπου ISO 22000:2018 ή να βελτιώσουν το ήδη υπάρχον.

Στο Σεμινάριο αυτό παρέχεται η πρακτική Μεθοδολογία Σχεδιασμού και Εφαρμογής του Συστήματος Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2018 / HACCP. Επίσης, παρουσιάζεται ένας Ολοκληρωμένος Πίνακας Σημείων Ελέγχου που συμβάλλει στον αποτελεσματικό Έλεγχο Αξιολόγησης (Audit) του Συστήματος ISO 22000:2018 / HACCP και αφορά εταιρείες όλων των κλάδων που ασχολούνται με τρόφιμα.

Οι Σύμβουλοι της Εταιρείας μας θα καλύπτουν επι 12 μήνες την υποστήριξη των Συμμετεχόντων, παρέχοντας απαντήσεις – διευκρινίσεις σε πιθανές ερωτήσεις τους.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

Οι συμμετέχοντες θα:

  • Εξοικειωθούν με την αναγνώριση της επικινδυνότητας στα τρόφιμα και τον προσδιορισμό των απαιτήσεων σε Ελέγχους και Επιθεωρήσεις.
  • Είναι σε θέση να ετοιμάσουν διαγράμματα ροής στο κύκλωμα Παραγωγής και διακίνησης Προϊόντων και με τη χρήση καταλλήλων Πινάκων Ελέγχου να εντοπίσουν τις απαιτήσεις σε GMP (Good Manufacturing Practices) και GHP (Good Hygiene Practices).
  • Γνωρίσουν τις απαιτήσεις του Προτύπου ISO 22000Q:2018 και τον τρόπο εφαρμογής τους.
  • Με το τέλος του Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα μπορούν, με μικρή βοήθεια ειδικών Συμβούλων, να αναπτύξουν και να λειτουργήσουν το Σύστημα ISO 22000 / HACCP στην εταιρεία τους.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Γεώργιος Βάβουλας, ΜΒΑ, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, ο οποίος έχει διατελέσει Project Manager σε εκατοντάδες Έργα Οργάνωσης και Σχεδιασμού Διαδικασιών Λειτουργίας Οργανισμών, Ασφάλειας Τροφίμων, Συστημάτων Ποιότητας Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων, Σχεδιασμού και Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής, Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων, υποστήριξης Εφαρμογής και Αξιολόγησης αποκλίσεων Προτύπων Διαχείρισης, όπως του ISO 9001, του ISO 22000, του ISO 27001 και πολλών άλλων. Είναι πιστοποιημένος Επιθεωρητής Συστημάτων Ποιότητας, Συστημάτων Ασφάλειας Πληροφορίας και Data Protection Officer (DPO). Επίσης, διαθέτει μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία στα παραπάνω αντικείμενα, καθώς και σε θέματα Οργάνωση Γραφείου, Βελτίωσης Καθημερινότητας και σε τεχνικές ανάπτυξης δεξιοτήτων Διοικητικών Στελεχών.

ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΝΟΝΤΑΙ:

  • Εγχειρίδιο του σεμιναρίου «ISO 22000 – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ»
  • Παρουσίαση του σεμιναρίου
  • Βιωματικές ασκήσεις
  • Η Ευρωπαϊκή και Ελληνική Νομοθεσία σε ότι αφορά σχετικά με τα τρόφιμα και ποτά
  • Εργαλεία που έχει σχεδιάσει η εταιρεία μας για το συγκεκριμένο σεμινάριο
    Εργαλείο Ιεράρχησης Κινδύνων χρησιμοποιώντας την Ανάλυση Pareto
    Εργαλείο Ολοκληρωμένος Πίνακας Σημεία Ελέγχου για τον εντοπισμό και την βελτίωση κρίσιμων σημείων (CCPs)
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της iBcl για λήψη του υλικού του σεμιναρίου
  • Υποστήριξη επί 12 μήνες σε θέματα του σεμιναρίου

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 05-07-2022 09:30
Λήξη 05-07-2022 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής iBcl
Εισηγητής Γεώργιος Βάβουλας
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas