Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων και τις μελέτες HACCP σύμφωνα με την νέα έκδοση του πρότυπου FSSC 22000 v5
Ενότητες του σεμιναρίου:
Μέρος 1ο: ΙSO 22000:2018
Δομή προτύπου ISO 22000:2018
Κατανόηση πλαισίου λειτουργίας οργανισμών/ εταιριών
Προσέγγιση διεργασίας
Αναγνώριση ρίσκων και ευκαιριών
Σχέδιο ελέγχου κινδύνων (σχέδιο HACCP/OPRP)
Μέρος 2ο: FSSCV5.1- Προαπαιτούμενα (PRPs) & FSSCV5.1- Επιπρόσθετες απαιτήσεις
Ανάλυση με βάση τις τεχνικές προδιαγραφές, π.χ. ISO/TS 22002-1: Foodmanufacturing
Βασικές διαφορές FSSC 5.1 έναντι του FSSCV5
Έλεγχος διεργασιών, προϊόντων και υπηρεσιών από εξωτερικά μέρη
Σήμανση προϊόντος
Διαχείριση αλλεργιογόνων
Μέρος 3ο: FSSCV5.1- Επιπρόσθετες απαιτήσεις
Προγράμματα παρακολούθησης κινδύνων (μικροβιολογικών, αλλεργιογόνων) προερχόμενων από το περιβάλλον παραγωγής (environmentalmonitoringprograms)
Κουλτούρα ασφάλειας τροφίμων (FoodSafetyCulture)
Νοθεία- απάτη στον τομέα των τροφίμων
Προστασία των τροφίμων από δολιοφθορά
Απευθύνεται σε:
• Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων, Συντονιστές & Στελέχη Ομάδων Ασφάλειας τροφίμων
• Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΑΤ
• Εσωτερικούς Επιθεωρητές Συστημάτων Ασφάλειας Τροφίμων
• Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τις βασικές αρχές Συστήματος Πιστοποίησης για την Ασφάλεια των Τροφίμων βάσει των απαιτήσεων του FSSC 22000 v5.1
Εισηγητές: Βασιλική Καζάζη, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη, Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης, Σφακιανάκη Κατερίνα, Γεωργαντέλης Δημήτρης
Στην τιμή περιλαμβάνονται: Βεβαίωση Παρακολούθησης TUV HELLAS (TUV NORD)
Έναρξη | 23-05-2022 09:00 |
Λήξη | 25-05-2022 17:00 |
Χωρητικότητα | 30 |
Τιμή ατόμου | Κατόπιν επικοινωνίας |
Διοργανωτής | TÜV HELLAS |
Εισηγητής | Βασιλική Καζάζη, Αθανασία Δουκαλέτση, Μαρία Φραγκιαδάκη, Ανδρέας Σουλιώτης, Σφακιανάκη Κατερίνα, Γεωργαντέλης Δημήτρης |
Τόπος διεξαγωγής | Εξ' αποστάσεως |
Πόλη | Εξ' αποστάσεως |