Προβεβλημένα Σεμινάρια

TUV Hellas newΜοναδικό εργαλείο για την επιβεβαίωση της εφαρμογής του Building Information Modelling (BIM) είναι η ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 19650-2 για τη διαχείριση των πληροφοριών κατά την υλοποίηση κατασκευαστικών έργων.

Έναρξη 16-05-2024 09:00
Λήξη 17-05-2024 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Επικοινωνήστε
Πόλη Αθήνα

Environmental Monitoring- Περιβαλλοντικοί έλεγχοι (στην βιομηχανία Παραγωγής Τροφίμων)

TUV Hellas newΤο παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα δίνει στους συμμετέχοντες την δυνατότητα να κατανοήσουν τα βασικά στοιχεία ενός προγράμματος Περιβαλλοντικών Ελέγχων που θα αναγνωρίζει τους πιθανούς μικροβιολογικούς κινδύνους στον χώρο παραγωγής και στους χώρους όπου υπάρχει ασυσκεύαστο προϊόν σε μια Βιομηχανία Παραγωγής Τροφίμων. Επιπρόσθετα εξηγεί τις διαφορετικές μεθόδους δειγματοληψίας και τα βασικά στοιχεία της διαδικασίας διορθωτικών ενεργειών. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε επιχειρήσεις που εφαρμόζουν ένα πλάνο περιβαλλοντικών ελέγχων που πρέπει να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του προτύπου BRC Global Standard for Food Safety Issue 8, FSSC v5.1 και IFS v7.

Σε ποιους απευθύνεται:

Επιθεωρητές (εσωτερικούς και εξωτερικούς) Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Προσωπικό από το τμήμα Ποιότητας και Ποιοτικού Ελέγχου, Υπευθύνους Εργαστηρίων ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων.

Στόχοι του Σεμιναρίου:

Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές γνώσεις και θα είναι σε θέση να:

  • κατανοήσουν τις απαιτήσεις του προτύπου BRC Issue 8 , και βασικά στοιχεία ενός προγράμματος περιβαλλοντικών ελέγχων όπως την ανάλυση επικινδυνότητας, τα σημεία δειγματοληψίας, τους μικροοργανισμούς-στόχους, τις μεθόδους ανάλυσης, την συχνότητα δειγματοληψίας, την καθιέρωση ορίων ελέγχου, τις κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες και επαλήθευση και επικύρωση του προγράμματος.
  • αναγνωρίσουν και να περιγράψουν τους μικροοργανισμούς- στόχους
  • κατανοήσουν τις διαφορετικές μεθόδους δειγματοληψίας
  • αναλάβουν τις κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες σε περίπτωση μη αναμενόμενων αποτελεσμάτων
  • καταρτίσουν ένα πρόγραμμα περιβαλλοντικών ελέγχων το οποίο ικανοποιεί τις απαιτήσεις των αναγνωρισμένων από το GFSI προτύπων για την Ασφάλεια των Τροφίμων και τις απαιτήσεις της Ορθής Πρακτικής στην Βιομηχανία Τροφίμων.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα υλοποιηθεί μία εργασία από τους συμμετέχοντες, η οποία εφόσον συγκεντρώσει βαθμολογία >75%, θα οδηγήσει στην λήψη επίσημου πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης BRC Approved.

Εισηγήτρια: Αθανασία Δουκαλέτση, BRC Aproved Trainer.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 07-10-2022 09:00
Λήξη 07-10-2022 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Αθανασία Δουκαλέτση
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas