Προβεβλημένα Σεμινάρια

TUV Hellas newΜοναδικό εργαλείο για την επιβεβαίωση της εφαρμογής του Building Information Modelling (BIM) είναι η ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 19650-2 για τη διαχείριση των πληροφοριών κατά την υλοποίηση κατασκευαστικών έργων.

Έναρξη 16-05-2024 09:00
Λήξη 17-05-2024 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Επικοινωνήστε
Πόλη Αθήνα

FSSC 22000 V5.1 ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ / ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

TUV Hellas newΣκοπός του μαθήματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευομένους γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση του πρώτου, του δεύτερου και τρίτου μέρους της επιθεώρησης των συστημάτων διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων κατά FSSC 22000, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, κατά περίπτωση.

Αναλυτικά, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα παρέχει τεχνικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες (ασκήσεις και παιχνίδι ρόλων) με στόχο ο εκπαιδευόμενος να γίνει ένας ικανός Επικεφαλής Επιθεωρητής, μέσω των ακόλουθων:

  • Παροχή γνώσεων σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων μέσω του συστήματος διαχείρισης (FSMS), τα πρότυπα FSMS και τα οφέλη που παρέχει στις επιχειρήσεις η διαρκής βελτίωση του.
  • Διεργασίες και τεχνικές για το σχεδιασμό, τη διεξαγωγή της επιθεώρησης και τη σύνταξη των εκθέσεων επιθεώρησης
  • Διαδικασία επιθεώρησης: καθορισμός στόχων επιθεώρησης, επιλογή ομάδας επιθεώρησης, έλεγχοι πρώτου και δευτέρου σταδίου, επιτόπια επιθεώρηση (προετοιμασία εγγράφων, διεξαγωγή συνεδριάσεων και συνεντεύξεων, συλλογή τεκμηρίων, έγγραφη αναφορά αποτελεσμάτων, καταληκτική συνάντηση).
  • Έλεγχος απαιτήσεων FSMS, πεδίο εφαρμογής, κανονιστικές και νομικές απαιτήσεις, επαλήθευση της πολιτικής FSMS, αξιολόγηση διαδικασιών, κινδύνων ασφάλειας τροφίμων και επανεξέταση της διοίκησης, τη συνεχή βελτίωση και διαχειριστικές δεσμεύσεις
  • Ευθύνες & Αρμοδιότητες του Επικεφαλής Επιθεωρητή

ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για κάθε στέλεχος της ασφάλειας των τροφίμων, έχοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητες ελέγχου κατά το πρότυπο FSSC 22000. Είναι απαραίτητη η γνώση των βασικών στοιχείων των συστημάτων διαχείρισης, ο κύκλος PDCA, αρχές του FSMS, των PRPs, του HACCP, καθώς και των απαιτήσεων του προτύπου FSSC 22000.

Απευθύνεται σε

Αυτό το σεμινάριο ικανοποιεί τις απαιτήσεις κατάρτισης για όσους επιθυμούν να εγγραφούν στο μητρώο επιθεωρητών του IRCA.

Σύμβουλοι συστημάτων διαχείρισης, Διοικητικό Προσωπικό, στελέχη που ασχολούνται με τις ρυθμιστικές αρχές καθώς και σε όσους επιθυμούν να λάβουν τη λεπτομερή γνώση του ελέγχου του FSMS.

Εισηγητές: Μαρία Φραγκιαδάκη

Στην τιμή περιλαμβάνονται: Πτυχίο CQI & IRCA – provided by TÜV NORD CERT GmbH

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 20-03-2023 09:00
Λήξη 24-03-2023 18:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Μαρία Φραγκιαδάκη
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas