BRC Global Standard for Food issue 9

TUV Hellas newΑυτό το σεμινάριο προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατανόηση σε βάθος των νέων απαιτήσεων του προτύπου BRC-GS Food issue 9. Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επιτυχή εφαρμογή των αλλαγών του προτύπου σε μια πιστοποιημένη επιχείρηση με το BRC-Food.

Πριν από το σεμινάριο θα πρέπει να έχετε διαβάσει την νέα έκδοση του προτύπου BRC Food, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το BRC Bookshop. Στο τέλος του σεμιναρίου μπορείτε να συμμετάσχετε σε εξετάσεις οι οποίες δίνονται online στα αγγλικά, η επιτυχία στις οποίες οδηγεί στη λήψη πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στις εξετάσεις, θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης.

Αυτό το σεμινάριο αποτελεί μέρος του αναγνωρισμένου προγράμματος των επαγγελματικών δεξιοτήτων του BRC Global Standards Professional.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
• προσωπικό επιχειρήσεων που είναι πιστοποιημένες ή επιθυμούν να πιστοποιηθούν με το πρότυπο BRC GS Food issue 9 .
• Υπεύθυνους και μέλη ομάδας διαχείρισης ποιότητας
• σύμβουλοι.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Σεμιναρίου θα μπορείτε:
• Να κατανοήσετε τους λόγους για τις αλλαγές στο Πρότυπο, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στη βιομηχανία.
• να είστε σε θέση να εξηγήσετε πώς οι αλλαγές θα ωφελήσουν τους λιανοπωλητές, τους παραγωγούς, τους επιθεωρητές και τους καταναλωτές.
• να κατανοήσετε τις αλλαγές από την έκδοση 8 στην 9 συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στις απαιτήσεις και το πρωτόκολλο επιθεώρησης.
• να γνωρίζετε πώς πρέπει να διεξάγεται μια επιθεώρηση και πώς να συντάσσεται μια αναφορά επιθεώρησης.

Το σεμινάριο διεξάγεται στα ελληνικά από την κα Αθανασία Δουκαλέτση BRC-GS-ATP (Approved training provider) και το υλικό του σεμιναρίου είναι στην αγγλική γλώσσα, είναι δε εγκεκριμένο από το BRC GS.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Πιστοποιητικό BRC.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 04-04-2023 09:00
Λήξη 04-04-2023 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas