Ιστορικό της Διαχείρισης των Αερίων Θερμοκηπίου και Συνειδητοποίηση, Τα Αέρια Θερμοκηπίου (ΑΘΚ) και οι πηγές τους, Σκοπός και Πεδίο Εφαρμογής της οικογένειας των προτύπων ISO 14060 & Κατανόηση της διασύνδεσης του προτύπου με τις απαιτήσεις του νέου κλιματικού νόμου (ΦΕΚ 105Α/27.05.2022), Ανάλυση των απαιτήσεων του προτύπου ISO 14064-1:2018, Λεπτομερής ανάλυση μεθοδολογιών υπολογισμού ανθρακικού αποτυπώματος ανά κατηγορία εκπομπών, Πρακτική κατανόηση των χρησιμοποιούμενων εργαλείων υπολογισμού, Προσόντα και συμπεριφορά, επαληθευτών, Διαδικασία επικύρωσης των αναφορών.
Έναρξη | 12-06-2023 09:00 |
Λήξη | 14-06-2023 17:00 |
Λήξη εγγραφών | 07-06-2023 00:00 |
Χωρητικότητα | 20 |
Τιμή ατόμου | Επικοινωνήστε |
Τόπος διεξαγωγής | Εξ' αποστάσεως |
Πόλη | Εξ' αποστάσεως |
Αυτό το σεμινάριο προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατανόηση σε βάθος των νέων απαιτήσεων του προτύπου BRC-GS Food issue 9. Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επιτυχή εφαρμογή των αλλαγών του προτύπου σε μια πιστοποιημένη επιχείρηση με το BRC-Food.
Πριν από το σεμινάριο θα πρέπει να έχετε διαβάσει την νέα έκδοση του προτύπου BRC Food, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από το BRC Bookshop. Στο τέλος του σεμιναρίου μπορείτε να συμμετάσχετε σε εξετάσεις οι οποίες δίνονται online στα αγγλικά, η επιτυχία στις οποίες οδηγεί στη λήψη πιστοποιητικού επιτυχούς παρακολούθησης. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στις εξετάσεις, θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης.
Αυτό το σεμινάριο αποτελεί μέρος του αναγνωρισμένου προγράμματος των επαγγελματικών δεξιοτήτων του BRC Global Standards Professional.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε:
• προσωπικό επιχειρήσεων που είναι πιστοποιημένες ή επιθυμούν να πιστοποιηθούν με το πρότυπο BRC GS Food issue 9 .
• Υπεύθυνους και μέλη ομάδας διαχείρισης ποιότητας
• σύμβουλοι.
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Σεμιναρίου θα μπορείτε:
• Να κατανοήσετε τους λόγους για τις αλλαγές στο Πρότυπο, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στη βιομηχανία.
• να είστε σε θέση να εξηγήσετε πώς οι αλλαγές θα ωφελήσουν τους λιανοπωλητές, τους παραγωγούς, τους επιθεωρητές και τους καταναλωτές.
• να κατανοήσετε τις αλλαγές από την έκδοση 8 στην 9 συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στις απαιτήσεις και το πρωτόκολλο επιθεώρησης.
• να γνωρίζετε πώς πρέπει να διεξάγεται μια επιθεώρηση και πώς να συντάσσεται μια αναφορά επιθεώρησης.
Το σεμινάριο διεξάγεται στα ελληνικά από την κα Αθανασία Δουκαλέτση BRC-GS-ATP (Approved training provider) και το υλικό του σεμιναρίου είναι στην αγγλική γλώσσα, είναι δε εγκεκριμένο από το BRC GS.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Πιστοποιητικό BRC.
Έναρξη | 04-04-2023 09:00 |
Λήξη | 04-04-2023 17:00 |
Χωρητικότητα | 30 |
Τιμή ατόμου | Κατόπιν επικοινωνίας |
Διοργανωτής | TÜV HELLAS |
Τόπος διεξαγωγής | Εξ' αποστάσεως |
Πόλη | Εξ' αποστάσεως |