ISO 27001:2022 ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ/ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

TUV Hellas newΟι πληροφορίες είναι η βάση στην οποία οι κυβερνήσεις και οι εμπορικοί οργανισμοί ασκούν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες. Η απώλεια της εμπιστευτικότητας, της ακεραιότητας, της διαθεσιμότητας πληροφοριών και υπηρεσιών μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στους οργανισμούς. Κατά συνέπεια, υπάρχει μια κρίσιμη ανάγκη για την προστασία των πληροφοριών και τη διαχείριση της ασφάλειας των συστημάτων Τεχνολογίας Πληροφοριών (IT) εντός των οργανισμών. Αυτή η απαίτηση προστασίας των πληροφοριών είναι σημαντική ιδιαίτερα στο σημερινό περιβάλλον επειδή πολλοί οργανισμοί συνδέονται εσωτερικά και εξωτερικά με δίκτυα συστημάτων πληροφορικής.

Η σειρά ISO/IEC 27001:2022 αντιπροσωπεύει μια ευρέως αναγνωρισμένη βάση για την αξιολόγηση των διαδικασιών διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών. Αυτή η σειρά ορίζει ένα ολοκληρωμένο και στενά συνδεδεμένο σύνολο διαδικασιών διαχείρισης ασφάλειας πληροφοριών και περιλαμβάνει δύο μέρη, το Παράρτημα SL Παράρτημα 2 (Πλαίσιο Εργασίας) και την Προδιαγραφή ISO/IEC 27001:2022 (Πρότυπο). Οι οργανισμοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα δύο μέρη για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν διαχείριση ασφάλειας πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος IT και OT, του δικτύου, και συστήματος που υποστηρίζει την επιτυχή εγκαθίδρυση του ISMS.

Στόχος του σεμιναρίου είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διενέργεια επιθεωρήσεων πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών σύμφωνα με το πρότυπο ISO/IEC 27001:2022 που διεξάγονται σύμφωνα με τις Οδηγίες των προτύπων ISO/IEC 19011 και ISO/IEC 17021.

Ποιοι πρέπει να παρακολουθήσουν το σεμινάριο;

  • Όσοι επιθυμούν να εφαρμόσουν ένα επίσημο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS) σύμφωνα με το ISO/IEC 27001:2022.
  • Υφιστάμενοι Επιθεωρητές που επιθυμούν να διευρύνουν τις δεξιότητές τους.
  • Σύμβουλοι που επιθυμούν να παρέχουν συμβουλές σχετικά με την πιστοποίηση συστημάτων ISO/IEC 27001:2022
  • Επαγγελματίες Πληροφορικής, ΟΤ και Ποιότητας.

Εισηγητές: Αναστάσιος Ναούμ

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Πτυχίο CQI & IRCA Certified Course No. 17242 –provided by TÜV NORD CERT GmbH

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 19-06-2023 09:00
Λήξη 23-06-2023 18:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV HELLAS
Εισηγητής Αναστάσιος Ναούμ
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas