Τρόφιμα - HACCP

TUV Hellas newΟλοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων και τις μελέτες HACCP σύμφωνα με το πρότυπο FSSC 22000:2010. Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο μιας εταιρείας.

Έναρξη 30-09-2019 09:00
Λήξη 30-09-2019 15:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €140.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΑναλύονται οι καινούριες απαιτήσεις του τεχνικού πρωτοκόλλου IFS V6. Στο σεμινάριο ερμηνεύεται η κάθε απαίτηση όπως τη βλέπουν και τη ζητάνε οι φορείς πιστοποίησης ενώ παράλληλα αναφέρονται παραδείγματα από την εφαρμογή στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων.

Έναρξη 07-10-2019 09:00
Λήξη 07-10-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €150.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΑναλύονται οι καινούριες απαιτήσεις του τεχνικού πρωτοκόλλου IFS V6. Στο σεμινάριο ερμηνεύεται η κάθε απαίτηση όπως τη βλέπουν και τη ζητάνε οι φορείς πιστοποίησης ενώ παράλληλα αναφέρονται παραδείγματα από την εφαρμογή στην Ελληνική Βιομηχανία Τροφίμων.

Έναρξη 14-10-2019 09:00
Λήξη 14-10-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €150.00
Πόλη Θεσσαλονίκη

TUV Hellas newΤο συγκεκριμένο σεμινάριο, αποτελεί μέρος του αναγνωρισμένου προγράμματος των επαγγελματικών δεξιοτήτων του BRC Global Standards Professional και προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατανόηση σε βάθος των νέων απαιτήσεων του προτύπου BRC Food. Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επιτυχή εφαρμογή των αλλαγών του προτύπου σε μια πιστοποιημένη επιχείρηση με το BRC-Food.

Έναρξη 21-10-2019 09:00
Λήξη 21-10-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €220.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΤο συγκεκριμένο σεμινάριο, αποτελεί μέρος του αναγνωρισμένου προγράμματος των επαγγελματικών δεξιοτήτων του BRC Global Standards Professional και προσφέρει τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατανόηση σε βάθος των νέων απαιτήσεων του προτύπου BRC Food. Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επιτυχή εφαρμογή των αλλαγών του προτύπου σε μια πιστοποιημένη επιχείρηση με το BRC-Food.

Έναρξη 23-10-2019 09:00
Λήξη 23-10-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €220.00
Πόλη Θεσσαλονίκη

TUV Hellas newΟλοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων και τις μελέτες HACCP σύμφωνα με το πρότυπο FSSC 22000:2010. Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο μιας εταιρείας.

Έναρξη 14-11-2019 09:00
Λήξη 15-11-2019 15:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €260.00
Πόλη Αθήνα

TUV Hellas newΣτόχος του σεμιναρίου είναι, οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με την διατύπωση ισχυρισμών διατροφής και υγείας στην επισήμανση, την παρουσίαση και τη διαφήμιση των τροφίμων, σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επιστημονικά τεκμηριωμένες έρευνες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Ασφάλεια των Τροφίμων.

Έναρξη 02-12-2019 09:00
Λήξη 02-12-2019 17:00
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου €200.00
Πόλη Αθήνα