Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε να δώσει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις αλλαγές που αφορούν στη νέα έκδοση του IFS FOOD V8.
Σε όλα τα αναγνωρισμένα πρότυπα από το GFSI αλλά και σε όλα τα πρότυπα του BRC (Agents and Brokers, BRC IOP for packaging material, Consumer Products), υπάρχει η απαίτηση για την ύπαρξη πλάνου για την Κουλτούρα για την Ασφάλεια των Τροφίμων.
Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την διενέργεια επιθεωρήσεων πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000, καθώς και τα πρότυπα ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, όπως αυτά εφαρμόζονται.
Οι όροι Halal & Kosher αναφέρονται στα επιτρεπόμενα προς κατανάλωση προϊόντα από τους θρησκευτικούς πληθυσμούς των Μουσουλμάνων και Εβραίων αντίστοιχα. Οι δύο αυτές θρησκείες δεν έχουν μεταξύ τους τις ίδιες διατροφικές υποχρεώσεις, και διαφέρουν σημαντικά και από τις αντίστοιχες των χριστιανών. Για τον λόγο αυτό έχουν διαμορφωθεί τα δύο αυτά θρησκευτικά πιστοποιητικά, τα οποία παρέχουν την ασφάλεια στους πιστούς αυτών των θρησκειών να καταναλώσουν τρόφιμα (και άλλα προϊόντα) που δεν περιέχουν οποιοδήποτε συστατικό που τους απαγορεύει η θρησκεία τους να καταναλώσουν.
By the end of this training, users will become acquainted with the new and most important requirements of IFS HPC Ver 3, as well as the certification process.
Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με το Νέο Πρότυπο ISO 22000:2018.
Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για να εφοδιάσει τους συμμετέχοντες με τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επιτυχή εφαρμογή των απαιτήσεων του προτύπου σε μια πιστοποιημένη επιχείρηση με το BRC-Food.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μας επιτρέπουν επίσης να αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τον ιστότοπο για εσάς.