Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με το Νέο Πρότυπο ISO 22000:2018.
Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις προβαίνουν στη μέτρηση και δημοσιοποίηση δεικτών που αφορούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.
Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων και τις μελέτες HACCP σύμφωνα με την νέα έκδοση του πρότυπου FSSC 22000 v5.
Η πανδημία του COVID 19 έχει αρνητικές επιπτώσεις στη βιομηχανία τροφίμων, στα θέματα εφοδιαστικής αλυσίδας, στην τροφοδοσία καταστημάτων, στις μετακινήσεις, στο ωράριο εργαζομένων, κ.λπ.
FSSC 22000 V5.1 Σκοπός του μαθήματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευομένους γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση του πρώτου, του δεύτερου και τρίτου μέρους της επιθεώρησης των συστημάτων διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων κατά FSSC 22000, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, κατά περίπτωση.
Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται οι βασικές πτυχές του ιδιωτικού σχήματος FSSC της νέας έκδοσης 6 που ισχύει από 1 Απριλίου 2024.