Δημιουργία e-shop με Joomla

AkmonΗ ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα εξελίσσεται με πολύ γοργούς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προσπαθούν να δημιουργήσουν, βελτιώσουν ή / και επεκτείνουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, ώστε να προσεγγίσουν περισσότερους καταναλωτές. Από την άλλη με την πάροδο του χρόνου οι Έλληνες καταναλωτές δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση στις online αγορές.

To σεμινάριο e-shop θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα βήματα, από την δημιουργία και την εγκατάσταση, μέχρι την συντήρηση και την παρακολούθηση ενός ολοκληρωμένου και λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σκοπός του σεμιναρίου
Το σεμινάριο έχει ως σκοπό την εκμάθηση του HikaShop (component του Joomla CMS) για τη δημιουργία και συντήρηση ολοκληρωμένων και λειτουργικών ηλεκτρονικών καταστημάτων..

Γιατί να το παρακολουθήσετε
Το σεμινάριο είναι απαραίτητο:
• Για όσους θέλουν να μάθουν πως να δημιουργούν και να συντηρούν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop).
• Για όσους θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στη διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων και στο web design γενικότερα.
• Για όσους εργάζονται στη βιομηχανία του web design και θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στο Joomla CMS και στο HikaShop e-commerce component.
• Για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που χρειάζονται να κατασκευάσουν και να συντηρούν ένα eshop χωρίς κόστος ή να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους στη διαχείριση και ενημέρωση του εταιρικού τους Joomla – HikaShop site.

Για τα περιεχόμενα πατήστε ΕΔΩ.

Διάρκεια: 20 ώρες (Οι Live παρουσιάσεις θα γίνονται κάθε Σάββατο από 10.00 μέχρι 14.00)

Μεθοδολογία
Η παρακολούθηση του σεμιναρίου γίνεται εξ αποστάσεως. Οι διαλέξεις γίνονται live μέσω e-learning πλατφόρμας, με την χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων και την βοήθεια παραδειγμάτων και ασκήσεων.
Επιπλέον, η διδασκαλία υποστηρίζεται από την πλατφόρμα Moodle, μέσω της οποίας οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ανατρέξουν στο βιντεοσκοπημένο μάθημα της ημέρας και θα έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις. Ενώ παράλληλα θα πρέπει να ολοκληρώσουν μια σειρά από πρακτικές ασκήσεις, με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή.

Ειδικές τιμές – έκπτωση 15%
• Για ανέργους, φοιτητές, ΑΜΕΑ.
• Εφάπαξ εξόφληση
• Συμμετοχή 2 ατόμων (η έκπτωση ισχύει και για τα 2 άτομα). Για συμμετοχή περισσότερων ατόμων, επικοινωνήστε μαζί μας.

Τρόποι πληρωμής
Η εξόφληση των διδάκτρων γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας. Δυνατότητα εξόφλησης σε έως 24 δόσεις, με πιστωτική κάρτα.

Έκπτωση μέλους 15%

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 10-06-2017 10:00
Λήξη 08-07-2017 14:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου €140.00
Διοργανωτής Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΚΜΩΝ ΑΕ
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas