BUSINESS INTELLIGENCE Seminar

ATHTECHΤο ΑΤΗ/TECH College, το πρώτο κολλέγιο τεχνολογίας, διοργανώνει σεμινάριο στον τομέα του Business Intelligence από την πλευρά του Developer και του Database Engineer.

Το Business Intelligence Seminar είναι ένα εντατικό hands-on πρόγραμμα 45 ωρών που σκοπό έχει να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στη λογική του Business Intelligence (Mindset) με την παράλληλη χρήση του Business Intelligence Toolset. Οι ενδιαφερόμενοι θα μάθουν για την Αρχιτεκτονική Business Intelligence Solutions και θα αποκτήσουν hands -on εμπειρία υλοποίησης από έμπειρους εισηγητές της αγοράς. Το πρόγραμμα χτίζει σωρευτικά γνώσεις σε θέματα σχετικά με Database Fundamentals, Data Warehousing, Data Visualization, Data Mining & Project development.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές ή απόφοιτους πληροφορικής, εργαζόμενους στον τομέα της πληροφορικής και σε θέσεις σχετικές με βάσεις δεδομένων, developers, software engineers και IT managers. Επίσης, το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους ασχολούνται με δραστηριότητες όπως, Business Intelligence, Databases, Data Warehousing, Data Visualization, Data Mining σε εταιρείες, οργανισμούς ή βιομηχανίες και σε τεχνολογικές startups.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκόμισαν σε real life projects με πρακτική εξάσκηση κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 24 Νοεμβρίου έως τις 16 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του ATH/TECH College, με εισηγητές τον Dr. Eng. Ιωάννη Γ. Νικολακόπουλο, Senior Engineer στην Consolidated Contractors Company SA (Information Systems Dep.) & Διευθυντή προγράμματος του μεταπτυχιακού Advanced Software Engineering, στοATH/TECH College/The University of Sheffield και τον Ηλία Χατζηγεωργίου, Senior BI Developer A2B Transfers.

Κάντε την εγγραφή σας μέχρι και 3/11 και επωφεληθείτε από την έκπτωση 20% στην κάθε συμμετοχή.

Ειδικές τιμές για ομαδικές συμμετοχές (Από 2 άτομα και άνω).

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο, θα βρείτε εδώ.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 24-11-2017 18:00
Λήξη 16-12-2017 16:15
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής ATH/TECH
Εισηγητής Ιωάννης Γ. Νικολακόπουλος, Ηλίας Χατζηγεωργίου
Τόπος διεξαγωγής ATHENS TECH COLLEGE
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas