Web Design με HTML – CSS Standard

EuroLogic

To Σεμινάριο απευθύνεται, σε όλους εκείνους, που θέλουν να μάθουν να δημιουργούν Ιστοσελίδες με τη Γλώσσα HTML και να τις διαμορφώνουν με τη CSS.

Είναι το Κανονικό επίπεδο, Standard.  Είναι το Βασικό επίπεδο, με πολλά επιπλέον στοιχεία.

Θυμίζουμε, πως όλες οι Μέθοδοι δημιουργίας Ιστοσελίδων, καταλήγουν τελικά σε κώδικα HTML. Με την HTML, δημιουργούμε Στατικές Ιστοσελίδες, οι οποίες όμως, με τη προσθήκη εντολών της Javascript, ένα θέμα που αναπτύσσετε σε άλλη Σειρά Μαθημάτων, μετατρέπονται σε Δυναμικές.
     
   Τα Μαθήματα Παρέχονται από Απόσταση και  είναι e Learning.  Ο σπουδαστής, ξεκινάει όποτε θέλει, παρακολουθεί με το ρυθμό που θέλει, τις ώρες που θέλει, χωρίς συνεννόηση με κανέναν, 24ώρες  το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο.  Απλά ανοίγει τον υπολογιστή και εργάζεται.

   Το πρώτο μάθημα, παρέχεται Δωρεάν και αν ο σπουδαστής ικανοποιηθεί, πληρώνει και συνεχίζει. Εναλλακτικά, μπορείτε να δείτε, πως γίνεται το Μάθημα, μέσα από ένα Video και να σχηματίσετε γρήγορα μία εικόνα.

    Περισσότερα
Η Γλώσσα HTML, είναι η κύρια Γλώσσα για δημιουργία Ιστοσελίδων.

Όπως είναι γνωστό, η δημιουργία Ιστοσελίδων, έχει μία ιδιαιτερότητα.  Αυτός που δημιουργεί την Ιστοσελίδα, δεν γνωρίζει σε ποια οθόνη θα προβληθεί.  Υπάρχουν οθόνες, με πολύ διαφορετικές διαστάσεις.  Για το λόγο αυτό, έχουν αναπτυχθεί ειδικές Γλώσσες, οι οποίες σε Συνδυασμό, με κατάλληλα προγράμματα Προβολής, επιτρέπουν τη προσαρμογή του περιεχομένου, στα δεδομένα της οθόνης χρήστη.   

Με αυτή τη Σειρά Μαθημάτων, θα μάθουμε τι ακριβώς κάνουν οι Browsers, τα Προγράμματα Περιήγησης στο Διαδίκτυο, θα μάθουμε να δημιουργούμε Ιστοσελίδες, που περιέχουν Κείμενα, Εικόνες, Υπερ Συνδέσμους, Πίνακες, Λίστες, Μενού Επιλογών, Selectors (id, grouped, class),  Διαίρεση Ιστοσελίδας σε τμήματα, iFrames,  προβολή Youtube Videos σε Ιστοσελίδα. κλπ.  

Παράλληλα, θα μάθουμε να διαμορφώνουμε τα στοιχεία της Ιστοσελίδας, με τη χρήση της CSS, που είναι μία Γλώσσα Μορφοποίησης. Μπορούμε να καθορίζουμε τους χαρακτήρες, τα Μεγέθη, τα χρώματα κλπ.
Η CSS είναι μία γλώσσα, που έχει σαν προορισμό, την ανάπτυξη του Στυλ μιας Ιστοσελίδας.  Παρέχει, πολύ περισσότερες δυνατότητες, από την HTML.
Η χρήση της CSS είναι απαραίτητη, αν θέλουμε να έχουμε όμορφες και καλοσχεδιασμένες Ιστοσελίδες.

Δίνουμε έμφαση, στη Σχεδίαση Ιστοσελίδων που είναι Responsive, ώστε να προσαρμόζονται στις μικρές οθόνες, των Φορητών Συσκευών, όπως είναι τα Κινητά τηλέφωνα.  Δίνουμε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες.

Εκτός από την απαραίτητη Θεωρία, η εκμάθηση γίνεται με μια Σειρά επιλεγμένα παραδείγματα, που επιτρέπουν στο χρήστη, να κατανοήσει και να αφομοιώσει την ύλη.

Παράλληλα γίνονται πολλές, κατάλληλα επιλεγμένες Ασκήσεις.  Ο Σπουδαστής προσπαθεί να τις λύσει και αν δεν τα καταφέρει βλέπει ένα Video με τη λύση.

Τέλος, ασχολείται με τη Δημοσίευση του Site που δημιούργησε.

Αυτή η Σειρά Μαθημάτων, έχει αναπτυχθεί από Ομάδα ατόμων, που είναι απόφοιτοι Ελληνικών Ανωτάτων Σχολών, (ΕΜΠ και Παν. Αθηνών), με Μεταπτυχιακά Αγγλικών Πανεπιστημίων και το κυριότερο, με πολύ μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη Εφαρμογών Πληροφορικής, Hardware και Software, σε διάφορα αντικείμενα και με χρήση διαφόρων Γλωσσών Προγραμματισμού. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις, η εμπειρία ξεπερνάει τα 30 χρόνια.

   Το πρώτο μάθημα, παρέχεται Δωρεάν και αν σπουδαστής ικανοποιηθεί, πληρώνει και συνεχίζει.

Μπορείτε να δείτε εικόνες από το Μάθημα,  στη Διεύθυνση:
http://www.eurologicstudies.gr/theo/Syl0402001.htm

Αν θέλετε να δείτε, πως γίνεται το Μάθημα,  χωρίς να μπείτε στη διαδικασία, να παρακολουθήσετε το πρώτο Μάθημα Δωρεάν, παρακαλώ, επισκεφτείτε την Ηλεκτρονική Διεύθυνση:
http://www.eurologicstudies.gr/theo/Win06.htm

Υπάρχει ένα Video, που είναι μία Εισαγωγή στη Μέθοδο Εκπαίδευσης της Euro Logic Studies και ένα δεύτερο, με τίτλο Πρόγραμμα Lesson – Παρακολούθηση Μαθημάτων, που περιγράφει, τη λειτουργία του προγράμματος, που τρέχει τα Μαθήματα. Θα πάρετε γρήγορα,  πολλές πληροφορίες από αυτά.
 
   Μετά την ολοκλήρωση των Μαθημάτων, παρέχεται Βεβαίωση παρακολούθησης.

Τιμές
Τιμή Σεμιναρίου: 240, Προκαταβολή: 60 και 6 Δόσεις 30 Ευρώ
Τιμή για Μετρητοίς: 180 Ευρώ
Ειδικές Τιμές για: Ανέργους και Φοιτητές

Διάρκεια 20-35 Ώρες, Ολοκλήρωση σε 3 μήνες
Οι μέρες και οι ώρες είναι ενδεικτικές

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 23-05-2019 00:00
Λήξη 20-08-2019 23:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Euro Logic Studies
Τηλέφωνο 210 9592623
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο: