Aρχές προγραμματισμού με MATLAB/ OCTAVE

OPA elearning

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους θέλουν να κατανοήσουν τις αρχές προγραμματισμού σε περιβάλλον  MATLAB/OCTAVE και να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητές τους στην επίλυση προβλημάτων από διαφορετικές ερευνητικές περιοχές. Δεν απαιτείται πρότερη γνώση προγραμματισμού παρά µόνο βασικών αρχών αυτού. Για την εμπέδωση της ύλης αλλά και για την επίδειξη των δυνατοτήτων του λογισμικού, οι εκπαιδευόμενοι θα κληθούν να υλοποιήσουν υπολογιστικές ασκήσεις συναφείς µε τα ενδιαφέροντά τους. Ενδεικτικά αναφέρονται μελέτες περιπτώσεων από το χώρο των εφαρμοσμένων μαθηματικών, της ανάλυσης δεδομένων, της επεξεργασίας εικόνας και ήχου, της μηχανικής μάθησης, της χρηματοοικονομικής, αλλά και της προσομοίωσης.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Φοιτητές και απόφοιτοι ΑΕΙ, ΑΤΕΙ και ΑΣΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής
  • Απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με συναφή στο αντικείμενο εργασιακή εμπειρία

Η «αξία» του προγράμματος
Κατανόηση των αρχών προγραμματισμού σε γλώσσα MATLAB μέσω επίλυσης προβλημάτων από διαφορετικές ερευνητικές περιοχές. Οι εκπαιδευόμενοι έχουν δυνατότητα να υλοποιήσουν υπολογιστικές ασκήσεις συναφείς με τα ενδιαφέροντά τους.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Στους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το οποίο συνοδεύεται από Συμπλήρωμα του Πιστοποιητικού, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος, καθώς και η μεθοδολογία εκπαίδευσης που ακολουθήθηκε.

Διάρκεια: 80 ώρες

Εισηγητής: Βασσάλος Πάρις, Επ. Καθηγητής, ΟΠΑ

Εκπτώσεις
20% για τις εξής κατηγορίες δικαιούχων:
• Άνεργοι
• Φοιτητές ΑΕΙ (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ)
• Ομαδικές Εγγραφές (τουλάχιστον τέσσερα άτομα που εργάζονται στην ίδια επιχείρηση ή οργανισμό ή είναι μέλη ένωσης επαγγελματιών)
• Τρίτεκνοι ή Πολύτεκνοι
• Συνταξιούχοι με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας

Η ημερομηνία λήξης θα μεταβληθεί.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 10-10-2019 00:00
Λήξη 10-03-2020 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Λήξη εγγραφών 02-10-2019
Τιμή ατόμου €350.00
Διοργανωτής eLearning Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Εισηγητής Βασσάλος Πάρις
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas