Java: Από το Α στο Ω – Entry-to-Mid Level

OPA elearning

Το Πρόγραμμα αυτό αποτελεί το 1ο μέρος μίας ακολουθίας προγραμμάτων για τη διδασκαλία προγραμματισμού Η/Υ. Στο 1ο μέρος υποθέτουμε ότι οι εκπαιδευόμενοι δεν έχουν καμία προηγούμενη (ή μικρή) εξοικείωση με τον προγραμματισμό και την Πληροφορική. Ακολουθούμε, έτσι, τη φιλοσοφία του αείμνηστου Καθηγητή Πληροφορικής του Οικ. Παν. Αθηνών, Ιωάννη Κάβουρα: «Ας μάθουμε πρώτα να προγραμματίζουμε με δομημένο τρόπο και μετά ας μάθουμε να το κάνουμε με Αντικειμενοστραφή προγραμματισμό». Το Πρόγραμμα αυτό ξεκινάει από το Α του προγραμματισμού με Java εισάγοντας τους εκπαιδευόμενους στον Δομημένο προγραμματισμό και στη συνέχεια στον Αντικειμενοστραφή προγραμματισμό. Οι εκπαιδευόμενοι μαθαίνουν να αναπτύσσουν προγράμματα με τη χρήση του ολοκληρωμένου περιβάλλοντος ανάπτυξης εφαρμογών IntelliJ IDEA μέσα από πρακτικά παραδείγματα βασισμένα σε βιντεοδιαλέξεις, σημειώσεις, ασκήσεις αυτοαξιολόγησης, εργαστήρια και εργασίες καθώς και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Σε ποιους απευθύνεται

• Εκπαιδευόμενοι χωρίς πρότερη εμπειρία και γνώση στον προγραμματισμό που επιθυμούν να αναπτύξουν τις προσωπικές ή επαγγελματικές τους δεξιότητες
• Το πρόγραμμα είναι κατάλληλο ως entry-level για όσους θέλουν να φτάσουν στο επίπεδο mid-level και τη συνέχεια με το Πρόγραμμα Java Α-Ω: Advanced Level, να εκπαιδευτούν σε προηγμένες δεξιότητες στη γλώσσα Java. Επίσης σε ένα 3ο στάδιο το Πρόγραμμα Java Α-Ω: Full stack Level οδηγεί στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε επαγγελματικό επίπεδο προγραμματισμού με τη γλώσσα Java

Η «αξία» του προγράμματος

Η καρδιά του προγράμματος είναι ο κώδικας και η ανάπτυξη λογισμικού. Οι δεξιότητες που θα αποκτηθούν θα επιτρέψουν στους εκπαιδευόμενους να μπορούν να κατανοήσουν εύκολα κάθε γλώσσα προγραμματισμού και να γίνουν όχι μόνο επιτυχημένοι προγραμματιστές αλλά και επαγγελματίες στο χώρο των τεχνολογιών της πληροφορίας.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
Στους εκπαιδευόμενους που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα χορηγείται Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, το οποίο συνοδεύεται από Συμπλήρωμα του Πιστοποιητικού, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά το αντικείμενο του προγράμματος, οι θεματικές ενότητες που παρακολούθησε ο εκπαιδευόμενος, καθώς και η μεθοδολογία εκπαίδευσης που ακολουθήθηκε.

Διάρκεια: 12 εβδομάδες

Εισηγητής: Ανδρούτσος Αθανάσιος, Μέλος ΕΔΙΠ

Εκπτώσεις
20% για τις εξής κατηγορίες δικαιούχων:
• Άνεργοι
• Φοιτητές ΑΕΙ (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ)
• Ομαδικές Εγγραφές (τουλάχιστον τέσσερα άτομα που εργάζονται στην ίδια επιχείρηση ή οργανισμό ή είναι μέλη ένωσης επαγγελματιών)
• Τρίτεκνοι ή Πολύτεκνοι
• Συνταξιούχοι με οικογενειακό εισόδημα κάτω από το όριο της φτώχιας

Η ημερομηνία λήξης θα μεταβληθεί.

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 10-10-2019 00:00
Λήξη 15-01-2020 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Λήξη εγγραφών 02-10-2019
Τιμή ατόμου €190.00
Διοργανωτής eLearning Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Εισηγητής Ανδρούτσος Αθανάσιος
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas