Σεμινάρια Web Design με πλήρη Εκμάθηση των Dreamweaver, HTML5, CSS3, Wordpress

HellasNetworkComputingΑκολουθήστε το επάγγελμα με τη μεγαλύτερη ζήτηση Παγκοσμίως!!!

Ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις σήμερα, βασίζουν πλέον την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους στο internet. Αυτό, σαν γεγονός, δημιουργεί νέες ανάγκες στην αγορά εργασίας και απαιτεί νέους επαγγελματίες με τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις στη δημιουργία εύχρηστων, μοντέρνων, καινοτόμων και επαγγελματικών ιστοσελίδων.

Εάν θέλετε να ασχοληθείτε με το σχεδιασμό ιστοσελίδων και να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο website, αλλά δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε, αυτό είναι το κατάλληλο σεμινάριο για σας.

Εμείς, με την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης, θα σας δείξουμε τις μεθόδους για να σχεδιάσετε και να δημιουργήσετε ένα άρτια δομημένο website μέσα από τη χρήση του κατάλληλου λογισμικού προκειμένου να φτάσετε γρήγορα και αποτελεσματικά στον στόχο σας.

Χρησιμοποιώντας σαν βασικό εργαλείο το πρόγραμμα Adobe Dreamweaver για το σχεδιασμό ιστοσελίδων, θα γνωρίσουμε παράλληλα τους κώδικες ΗΤΜL και CSS, ενώ στο δεύτερο τμήμα τμήμα του σεμιναρίου θα μάθουμε πώς να δημιουργούμε και να διαχειριζόμαστε ιστοσελίδες με το Wordpress. Το WordPress είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο, blog ή e-shop. Όμορφοι σχεδιασμοί, πανίσχυρα εργαλεία και η ελευθερία του να χτίζεις ακριβώς ότι χρειάζεσαι.

Δηλώστε συμμετοχή σε ένα από τα σεμινάρια web design και αποκτήστε όλα τα εφόδια για την επαγγελματική σας καταξίωση.

Διάρκεια: 50 ώρες

Ώρες Διεξαγωγής Σεμιναρίου:
Καθημερινά: 10.00-13.00, ή 13.00-16.00, ή 16.00-19.00, ή 19.00-22.00
Σάββατο: 10.00-14.00

Με την παρακολούθηση του σεμιναρίου, σας προσφέρουμε επιπλέον:
• Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΔΒΜ1 (με την Πιστοποίηση του ΕΟΠΠΕΠ)
• Σύνδεση με το Γραφείο Καριέρας της Hellas Network.

Για την εκπαιδευτική ύλη πατήστε εδώ.

Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει και αποκτήστε και εσείς τις γνώσεις που απέκτησαν σε εμάς χιλιάδες άνθρωποι που μας εμπιστεύθηκαν από το 1992 έως σήμερα...

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 28-06-2022 00:00
Λήξη 12-08-2022 00:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου €595.00
Διοργανωτής Hellas Network Co - Business Training & Education
Τόπος διεξαγωγής Hellas Network Co.
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:

Εγγραφή στο Newsletter

© 2022 Digital Ideas