Debugging SAP ABAP Code για μη Προγραμματιστές (Live Online Training)

IbclΤο σεμινάριο υλοποιείται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής web - πλατφόρμας, που έχει την δυνατότητα πλήρους Διαδραστικότητας (Interaction), πρόσωπο προς πρόσωπο επικοινωνίας, αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται σε εκπαιδευτική αίθουσα.

Ο Στόχος του Σεμιναρίου αυτού είναι να γίνει κατανοητός ο Κώδικας ΑΒΑΡ για μη Προγραμματιστές, σε επίπεδο Στελεχών ΙΤ υποστήριξης SAP, αλλά και Key Users, με βάση τους ρόλους που έχουν στη Λειτουργία του Προγράμματος SAP.

Μέσω του Σεμιναρίου τα Στελέχη αυτά θα εξοικειωθούν με το Εργαλείο SAP ABAP CODE Debugger και με τον τρόπο που αυτός ο κώδικας ABAP χρησιμοποιείται στο SAP έτσι ώστε να είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται την λειτουργία του Προγράμματος και να μπορούν να εντοπίζουν και να επιλύουν τα Bugs χωρίς την βοήθεια των Προγραμματιστών.

Με τον τρόπο αυτόν αυξάνεται σημαντικά η Παραγωγικότητα, παρέχοντας συγχρόνως στις Επιχειρήσεις σημαντικά υψηλότερη προστιθέμενη αξία και μεγαλύτερη ικανοποίηση στην Εργασία τους αφού θα είναι σε θέση να επιλύουν μόνοι τους τέτοιου είδους προβλήματα.

Δεν απαιτείται η εκμάθηση του τρόπου προγραμματισμού του ABAP προκειμένου να ασκούν αυτές τις συγκεκριμένες Υπηρεσίες.

Επίσης, θα είναι σε θέση να σχεδιάζουν έγγραφα SAP, θα κατανοήσουν την δομή του Κώδικα ABAP, θα αντιληφθούν και θα συνεργαστούν αποτελεσματικότερα με Στελέχη που κάνουν Προγραμματισμό.

Οι συμμετέχοντες δεν είναι απαραίτητο να έχουν στοιχειώδη γνώση του ABAP θα πρέπει όμως να γνωρίζουν την χρήση του SAP GUI.

Το Σεμινάριο θα αναλυθεί με πρακτικά Παραδείγματα και Ασκήσεις, ώστε όχι μόνο τα Στελέχη ΙΤ που υποστηρίζουν τη Λειτουργία του SAP αλλά επιπλέον και οι KEY USERS να μπορούν αντιληφθούν και να είναι σε θέση να κάνουν χρήση των Εργαλείων Debugging.

Η ικανότητα να κάνουν Debugging βοηθάει επίσης στον σχεδιασμό πρωτότυπων λύσεων. Δεν καλύπτει όμως Γράψιμο ή Κωδικοποίηση Προγράμματος.

Οι Σύμβουλοι της Εταιρείας μας θα καλύπτουν επι 12 μήνες την υποστήριξη των Συμμετεχόντων, παρέχοντας απαντήσεις – διευκρινίσεις σε πιθανές ερωτήσεις τους.

Πώς θα βοηθηθούν οι Συμμετέχοντες

Οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με:

  • Τις Βασικές εντολές (ABAP Command) που θα χρησιμοποιεί ένα Στέλεχος μη Προγραμματιστής για να κάνει Debugging, με άσκηση εφαρμογής στο Πρόγραμμα SAP
  • Την γενική δομή του Προγράμματος ABAP
  • Τα Εργαλεία και τις Μεθόδους DEBUGGING
  • Την κατανόηση και την ανάπτυξη των RICEF αλλά και πώς να κάνει το Debugging σε αυτές και ιδιαίτερα: Enhancement, Διεπιφάνειες (Interfaces), Φόρμες και Αναφορές
  • Να κάνει Debugging χρησιμοποιώντας προσέγγιση Debugging, Break Points, Watchpoints, Error Messages και θέματα Ασφάλειας (Authority Check)

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

  • Όλα τα στελέχη ΙΤ μη Προγραμματιστές
  • Στα Διευθυντικά Στελέχη Πληροφορικής, ώστε να εκτιμήσουν εκείνα ποια Στελέχη χρειάζεται να γνωρίζουν τα συγκεκριμένα Εργαλεία
  • Σε Στελέχη Key Users του Προγράμματος SAP εντός του Οργανισμού

ΕΙΣΗΓΗΤEΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Ματθαίος Γαΐτης, Προγραμματιστής ABAP με πλέον 20 χρόνια εμπειρίας στο SAP, πτυχίο Φυσικής ΑΠΘ και μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική στο Καποδιστριακό Π.Α. Εργάστηκε σε σημαντικούς Οργανισμούς στην Γερμανία και στην Αμερική όπως: SAP (Walldorf), Virtustream - Dell (Atlanta USA). Η Εκπαιδευτική του Εμπειρία περιλαμβάνει πλήθος Οργανισμών όπως: SAP Hellas, ATLANDA S.A. Hellas και άλλους.

ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΝΟΝΤΑΙ:

  • Η παρουσίαση του σεμιναρίου
  • Ασκήσεις του Σεμιναρίου με λύσεις
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της iBcl για λήψη του υλικού του σεμιναρίου
  • Υποστήριξη επί 12 μήνες σε θέματα του σεμιναρίου

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 12-05-2022 09:30
Λήξη 12-05-2022 14:45
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής iBcl
Εισηγητής Ματθαίος Γαΐτης
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas