IT AUDITING & IMPROVEMENT (Live Online Training)

IbclΤο σεμινάριο υλοποιείται ηλεκτρονικά μέσω ειδικής web - πλατφόρμας, που έχει την δυνατότητα πλήρους Διαδραστικότητας (Interaction), πρόσωπο προς πρόσωπο επικοινωνίας, αμφίδρομης υποβολής ερωτήσεων και αλληλεπίδρασης μεταξύ των συμμετεχόντων, σαν να βρίσκονται σε εκπαιδευτική αίθουσα.

Στο Σεμινάριο αυτό παρουσιάζονται οι Μεθοδολογίες, οι Πρακτικές Ελέγχου και τα Εργαλεία που αφορούν στην οργάνωση, ανάπτυξη, ασφάλεια και λειτουργία Συστημάτων Πληροφορικής (IT Auditing) σε έναν Οργανισμό με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να αναπτύξουν τα στελέχη την ελεγκτική εμπειρία και τις γνώσεις, ώστε να αναγνωρίζουν Σημεία Βελτίωσης και Κινδύνους από την φάση τού Σχεδιασμού και της Ανάπτυξης μέχρι την Εφαρμογή και Λειτουργία των Πληροφοριακών Συστημάτων μέσα στον Οργανισμό, και παράλληλα να εξετάζουν την επάρκεια των Ελεγκτικών μηχανισμών και διαδικασιών και να προτείνουν, όπου χρειάζεται, τις κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Ολοκληρωμένος Πίνακας Αξιολόγησης των Συστημάτων και Υποδομών Πληροφορικής με σημεία ελέγχου για κάθε τομέα του Οργανισμού, ενώ μέσω της ιστοσελίδας μας, θα έχουν για ένα έτος τη δυνατότητα online υποστήριξης στα θέματα του σεμιναρίου.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς ελεγκτές πληροφορικής, σε συμβούλους επιχειρήσεων, στον υπεύθυνο και στα στελέχη των λειτουργιών ΙΤ των Οργανισμών, αλλά και στη Διοίκηση και στα εμπλεκόμενα στελέχη στον σχεδιασμό ΙΤ Συστημάτων και γενικά σε κάθε στέλεχος που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις σύγχρονες πρακτικές σε όλα τα θέματα ελέγχου πληροφορικής.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
Ιωάννης Κυριαζόγλου
, Σύμβουλος Πληροφορικής και πιστοποιημένος ελεγκτής Internal Controls (CICA), με πλέον 35ετή εμπειρία στην διοίκηση, οργάνωση, ανάπτυξη, λειτουργία και έλεγχο συστημάτων πληροφορικής σε Ελλάδα, Ευρώπη και Καναδά, με πλούσιο συγγραφικό έργο σε θέματα πληροφορικής (Ασφάλεια και Έλεγχος Πληροφορικής, IT Strategic and Operational Controls, IT Alignment) και λειτουργίας επιχειρήσεων (Μέτρηση Απόδοσης Επιχειρήσεων, Business Management Controls, Production Controls, κλπ.). Από το 2016 μέχρι σήμερα έχουν εκδοθεί 6 βιβλία του σχετικά με την Ασφάλεια Δεδομένων: 1. Data Protection and Privacy Management System, 2. DP&P Strategies, Policies and Plans, 3. Data Protection Impact Assessment, 4. Data Protection Specialized Controls, 5. Security Audit Questionnaires και 6. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR Protection).

ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΝΟΝΤΑΙ:

  • Εγχειρίδιο «IT AUDITING»
  • Η παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή
  • Ολοκληρωμένος Πίνακας Αξιολόγησης των Συστημάτων και Υποδομών Πληροφορικής
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης
  • Υποστήριξη επί 12 μήνες σε θέματα του σεμιναρίου
  • Κωδικοί πρόσβασης στην ιστοσελίδα της iBcl για λήψη του υλικού του σεμιναρίου

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 20-10-2022 09:30
Λήξη 21-10-2022 12:45
Χωρητικότητα 30
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής iBcl
Εισηγητής Ιωάννης Κυριαζόγλου
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas