NIS 2 Foundation: H εφαρμογή της οδηγίας, βήμα προς βήμα

NIS 2 Foundation: H εφαρμογή της οδηγίας, βήμα προς βήμα-Σεμινάρια στην ΠληροφορικήΤο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «NIS2 Foundation» της TÜV AUSTRIA Academy παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με την οδηγία NIS2 (Network and Information Systems) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση της κυβερνοασφάλειας σε όλους τους κρίσιμους τομείς των κρατών μελών της ΕΕ.

Η οδηγία NIS2 επιβάλλει νέες υποχρεώσεις και ευθύνες για την ασφάλεια πληροφοριών, με στόχο τη βελτίωση της ανθεκτικότητας επιχειρήσεων και οργανισμών απέναντι στις αυξανόμενες κυβερνοαπειλές. Το πρόγραμμα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να κατανοήσετε την πολυπλοκότητα της οδηγίας και να μάθετε πώς να εφαρμόζετε και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά προγράμματα κυβερνοασφάλειας για να επιτυχείτετε την κανονιστική σας συμμόρφωση.

Είστε προετοιμασμένοι; Η αντίστροφη μέτρηση για την εφαρμογή της οδηγίας NIS2 ξεκίνησε!

Γιατί να παρακολουθήσετε αυτό το πρόγραμμα:

1. Στοχευμένη επισκόπηση: Κατανοήστε σε βάθος τις απαιτήσεις της NIS2 και πώς αυτή ενισχύει την κυβερνοασφάλεια σε κρίσιμους τομείς όπως η ενέργεια, οι μεταφορές, το πόσιμο νερό, η υγειονομική περίθαλψη, οι τράπεζες & χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, οι ψηφιακές υποδομές, η δημόσια διοίκηση, οι ταχυδρομικές υπηρεσίες, τα τρόφιμα και άλλοι.
2. Πρακτική προσέγγιση: Μάθετε πώς να εφαρμόζετε στρατηγικές κυβερνοασφάλειας στον οργανισμό σας. Συμμετέχετε σε πρακτικές ασκήσεις και κουίζ για την ενίσχυση της κατανόησής σας.
3. Ευθύνη της Διοίκησης: Μάθετε για τις σοβαρές ευθύνες των μελών της διοίκησης σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με την οδηγία.
4. Ασφάλεια Εφοδιαστικής Αλυσίδας: Κατανοήστε τις απαιτήσεις της NIS2 για την ασφάλεια της εφοδιαστικής αλυσίδας και τη διαχείριση των κινδύνων που προέρχονται από τους προμηθευτές σας.
5. Cyber Insurance: Μάθετε πώς η χρήση της ασφάλισης Cyber Insurance γίνεται ένα χρήσιμο εργαλείο διαχείρισης κινδύνου για τη NIS2

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 09-10-2024 09:00
Λήξη 10-10-2024 16:00
Χωρητικότητα Απεριόριστο
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής TÜV Austria Academy
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas