Εισαγωγή στη «Δημιουργική γραφή και Προσωπική ανάπτυξη»

Kentro DramatotherapeiaΗ δημιουργική γραφή είναι ένα από τα πιο δυναμικά και ευέλικτα εργαλεία με τα οποία μπορούμε να πάμε πέρα από την επιφάνεια των πραγμάτων, για να συλλάβουμε και να εκφράσουμε τις λεπτές ποιότητες και το συμβολικό περιεχόμενο που έχουν τα βαθύτερα στρώματα της ψυχής μας. Ένα μοναδικό εργαλείο, που μας δίνει τη δυνατότητα να καταγράφουμε την πορεία της υποκειμενικής μας ζωής στην εξέλιξής της και να έχουμε πρόσβαση σε διαδικασίες ανάπτυξης και μεταμόρφωσης του εαυτού.

Τα τελευταία χρόνια η δημιουργική γραφή εισέρχεται όλο και πιο δυναμικά στο χώρο της προσωπικής ανάπτυξης και γενικότερα της ψυχικής υγείας, ανοίγοντας νέες δυνατότητες και επαγγελματικές προοπτικές σε όσους αγαπούν τη γραφή ή θέλουν να αξιοποιήσουν τις αναπτυξιακές και θεραπευτικές της διαστάσεις στο πλαίσιο της επαγγελματικής τους εξέλιξης.

Ισορροπώντας ανάμεσα στις εκφραστικές θεραπείες και τις αφηγηματικές θεραπευτικές προσεγγίσεις, η δημιουργική γραφή, ως μέσον προσωπικής ανάπτυξης και θεραπείας, αρχίζει, πλέον, να εξελίσσεται σε μια ξεχωριστή μορφή θεραπευτικής προσέγγισης, εμπλουτίζοντας διαρκώς το θεωρητικό της πλαίσιο, τις μεθόδους και τις τεχνικές της.

Στο σεμινάριο, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το νέο τοπίο : «Δημιουργική Γραφή και Προσωπική Ανάπτυξη», όπως αυτό διαμορφώνεται στις μέρες μας, και να έρθουμε σε επαφή με ένα από τα πιο προσιτά, εύχρηστα και αποτελεσματικά μέσα που διαθέτουμε σήμερα στο χώρο της δημιουργικής διερεύνησης και έκφρασης του εαυτού, της ψυχικής εξέλιξης και της αυτοβοήθειας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς της ψυχικής υγείας, παιδαγωγούς, κοινωνικούς λειτουργούς, εμψυχωτές ομάδων και σε όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργική γραφή ως μέσον προσωπικής ανάπτυξης ή/και αυτοβοήθειας.

Περισσότερα για το θέμα «Δημιουργική Γραφή και Προσωπική Ανάπτυξη» μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο www.selfwriting.com.

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Εισηγητής: Άννα Αντωνοπούλου PhD, ECP
Διδάκτωρ Επιστημών Αγωγής, Κοινωνιολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια (ECP) - Δραματοθεραπεύτρια – Συντονίστρια ομάδων Δημιουργικής γραφής και Προσωπικής ανάπτυξης

Τόπος διεξαγωγής: Ευρυδάμαντος & Κράτητος 6, 17121, Νέα Σμύρνη.

Προκαταβολή: 20 €,  στην Τράπεζα Πειραιώς για να ολοκληρωθεί η εγγραφή στο σεμινάριο

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 20-05-2017 10:30
Λήξη 20-05-2017 14:30
Χωρητικότητα 20
Λήξη εγγραφών 18-05-2017
Τιμή ατόμου €50.00
Διοργανωτής «ΚΕΝΤΡΟ» - Δραματοθεραπεία και Θεατρική Έκφραση
Εισηγητής Άννα Αντωνοπούλου
Τόπος διεξαγωγής «ΚΕΝΤΡΟ» - Δραματοθεραπεία και Θεατρική Έκφραση
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas