Σχολές Γονέων - Συνάντηση Γνωριμίας

Sxoli autognosiasΣυμμετοχή: για γονείς και κηδεμόνες παιδιών από 0 έως 17 ετών.

*Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε αντίστοιχη συνάντηση απογευματινές ώρες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Δεν υπάρχουν συνταγές ή πρότυπα καλής γονικότητας πόσο μάλλον τέλειες οικογένειες. Υπάρχει μόνο ο στόχος για μια λειτουργική και χαρούμενη οικογένεια. Κάθε παιδί, κάθε γονιός και οικογένεια είναι μοναδική τόσο στις ανάγκες τους όσο και στην σύνθεση, την ιδιοσυγκρασία ακόμη και τις αξίες. Και αυτή η μοναδικότητα πρέπει να διαφυλάσσεται, να υποστηρίζεται και να προωθείται. Ένας από τους βασικούς στόχους των Σχολών Γονέων είναι η ενίσχυση της εμπιστοσύνης που νιώθετε στον ρόλο σας και την διαίσθηση σας.

Σήμερα οι γονείς χρειάζονται βοήθεια και στήριξη περισσότερο από ποτέ! Διότι, γονιός δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι. Για να επιτευχθεί λοιπόν, η αρμονία και η λειτουργικότητα στην οικογένεια οι γονείς χρειάζεται να μετατοπιστούν από το πλαίσιο υψηλών απαιτήσεων/ ενοχών στο οποίο συχνά κινούνται και να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο που βασίζεται στην κατανόηση του ρόλου τους, στην τεκμηριωμένη πληροφόρηση τους για τα σημαντικά θέματα της παιδικής ηλικίας και εφηβείας, στην αναγνώριση των σύγχρονων παραγόντων που ασκούν επιρροή στην οικογένεια, στην πρόληψη πιθανών προβλημάτων και φυσικά στην αγάπη!

Στην συγκεκριμένη συνάντηση θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να μοιραστούμε εμπειρίες και να συνεργαστούμε στα πλαίσια μιας ομάδας Σχολών Γονέων.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ομάδες Σχολών Γονέων και σχόλια των ίδιων των συμμετεχόντων εδώ

Εισηγητής: Άννα Σολωμού, Σύμβουλος Προσωπικής και Οικογενειακής Ανάπτυξης, Εκπαιδευμένη Συντονίστρια Σχολών Γονέων

Τόπος διεξαγωγής: Αλεξάνδρου Ασημακοπούλου 9, Άγιος Δημήτριος

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 27-09-2017 10:30
Λήξη 27-09-2017 12:00
Χωρητικότητα 30
Λήξη εγγραφών 26-09-2017
Τιμή ατόμου Δωρεάν
Διοργανωτής Σχολή Αυτογνωσίας
Εισηγητής Άννα Σολωμού
Τόπος διεξαγωγής Σχολή Αυτογνωσίας
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas