Ομάδα Αυτογνωσίας - Συνάντηση Γνωριμίας

Sxoli autognosiasΟμάδες Αυτογνωσίας α' κύκλος

« Ο Εαυτός»
Κάθε ομάδα είναι μοναδική όπως άλλωστε και καθένα από τα μέλη της. Γι’ αυτό πέρα από την βασική θεωρητική προσέγγιση του α’ κύκλου, οι επιμέρους στόχοι, η ύλη την οποία θα καλύψει η ομάδα και συνολικά η πορεία της διαμορφώνονται από τις ιδιαίτερες ανάγκες και τα χαρακτηριστικά της.

Η ομάδα είναι ζωντανή. Νιώθει, αφουγκράζεται, προσπαθεί, κινείται και εξελίσσεται. Τα μέλη της διαφορετικά αλλά και όμοια συγχρόνως, συνταξιδιώτες στον δρόμο της προσωπικής τους αλήθειας.

Στον κύκλο «Εαυτός» αναγνωρίζουν τις πλευρές του εγώ και τις πτυχές της προσωπικότητας. Συμφιλιώνεται το παρελθόν με το παρόν μέσα από την δημιουργική ενέργεια της αγάπης κι ο Εαυτός πιο ελεύθερος μπορεί να εστιάσει στο μέλλον που επιθυμεί.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να μοιραστούμε εμπειρίες και να συνεργαστούμε στα πλαίσια μιας ομάδας Αυτογνωσίας.

Συμμετοχή: όλοι οι ενήλικες άνω των 25 ετών που επιθυμούν προσωπική εξέλιξη

*Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε μέρος σε αντίστοιχη συνάντηση πρωινές ώρες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μ.Κ: Η ουσιαστική ενηλικίωση: ανέλαβα την ευθύνη του εαυτού μου 100% και αυτό (όσο και αν στην αρχή με τρομοκράτησε) τελικά είναι η απόλυτη απελευθέρωση! Έμαθα πως να αγαπάω χωρίς όρους, να κλαίω χωρίς να λυπάμαι τον εαυτό μου, να αναγνωρίζω και να γνωρίζομαι με τους φόβους μου, και να βρίσκω την εσωτερική μου δύναμη. Η επιτυχία που έχω βιώσει είναι στην καθημερινότητά μου: ζω την ίδια ζωή, αλλά καλύτερα, πιο όμορφα, πιο ολοκληρωμένα και με περισσότερη κατανόηση. Δε φοβάμαι να περάσω χρόνο μόνη μου, πλέον. Τα "καλά" δεν τα βιώνω μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου, καθώς και ο καθένας γύρω μου. Όσο πιο ανοιχτή γίνομαι, τόσο περισσότερα δώρα μου φέρνει η καθημερινότητα. Και όταν "πέφτω", σηκώνομαι πιο γρήγορα. Είναι τόσο ωραία να ζεις τη ζωή σου με περισσότερη αλήθεια και ειλικρίνεια - σε οδηγεί στο φως.
Ρ.Γ: Η Σχολή Αυτογνωσίας μου έχει αλλάξει την ζωή 100%. Είμαι τυχερή και νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που είμαι μέλος αυτής της παρέας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου και φυσικά στην αγαπημένη μου Άννη. ...Περισσότερες πληροφορίες για τις ομάδες Αυτογνωσίας και σχόλια των ίδιων των συμμετεχόντων εδώ.

Τόπος διεξαγωγής: Αλέξανδρου Ασημακόπουλου 9 & Ιερέως Πία 60, Αγ. Δημήτριος Αττικής.

Εισηγητής: Άννα Σολωμού, Σύμβουλος Προσωπικής & Οικογενειακής Ανάπτυξης

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 25-09-2017 18:00
Λήξη 25-09-2017 19:00
Χωρητικότητα 30
Λήξη εγγραφών 22-09-2017
Τιμή ατόμου Δωρεάν
Διοργανωτής Σχολή Αυτογνωσίας
Εισηγητής Άννα Σολωμού
Τόπος διεξαγωγής Σχολή Αυτογνωσίας
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas