Η Κατάθλιψη στο Σήμερα: Πόσο μας Αφορά και Ποια τα Μέτρα Πρόληψης

Animus Corpus

Στόχος σεμιναρίου:
Να αποκτήσουμε ένα βαθμό επίγνωσης των καταστάσεων που συμβάλλουν στο να εκδηλωθεί μια συναισθηματική διαταραχή όπως είναι η κατάθλιψη. Κανείς μας δεν γνωρίζει αν θα την εμφανίσει στην ζωή του. Το να έχει όμως ευαισθητοποιηθεί στα πρόδρομα συμπτώματα και να λάβει μέτρα προφύλαξης είναι κάτι το αναγκαίο. Συχνά την μπερδεύουμε με την θλίψη, η ακόμη χειρότερα υποτιμούμε την ύπαρξή της και μπορεί να φθάσουμε στο σημείο να πιστεύουμε ότι ακόμη και μια αυτοκτονία μπορεί να είναι η λύση.

Τρόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου:
Εκτός από ένα πλήρη ενημερωτικό χαρακτήρα του σεμιναρίου, θα υπάρξει αλληλεπίδραση μεταξύ των συμμετεχόντων μέσα από βιωματικές ασκήσεις. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία να αναδυθούν προβληματισμοί και συναισθήματα που από μόνη της μια γνωστική προσέγγιση δεν μπορεί να παράσχει.
Θα είναι μια διαδρομή όπου όλοι μας θα είμαστε συνοδοιπόροι, με στόχο να βγούμε πιο κερδισμένοι, μέσα από έναν μεγαλύτερο βαθμό συνειδητότητας για ένα ευ ζην.

Απευθύνεται:
Σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να εξελιχθούν σε επίπεδο συναισθηματικό – γνωστικό μέσα από την αλληλεπίδραση με συνανθρώπους τους.

Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης

Αριθμός συμμετεχόντων:
Λόγω του τρόπου διεξαγωγής του σεμιναρίου, ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος στα 12 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Χώρος Διεξαγωγής:
Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο - Πολυχώρος Animus Corpus, Βασιλίσσης Σοφίας 54, Ιλίσια, 1ος όροφος από τη δεξιά σκάλα (Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).

Εισηγητής: Σπύρος Μεταξάς, Ψυχίατρος - ψυχοθεραπευτής

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 15-12-2018 10:00
Λήξη 15-12-2018 16:00
Χωρητικότητα 12
Λήξη εγγραφών 07-12-2018
Τιμή ατόμου €50.00
Διοργανωτής Animus Corpus
Εισηγητής Σπύρος Μεταξάς
Τόπος διεξαγωγής Animus Corpus
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas