Βιωματικά εργαστήρια-μαραθώνιοι «Βιοδυναμικής Ψυχοθεραπείας»

Kentro RaixΕισηγητής: Francois Lewin, ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής, διευθυντής της Ecole de Psychologie Biodynamique (Γαλλία)

Ο Francois Lewin, είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής, trainer-επόπτης και διευθυντής της Ecole de Psychologie Biodynamique (Γαλλία).
Παράλληλα με τις σπουδές του στις θετικές επιστήμες και με το πτυχίο του στα μαθηματικά ενδιαφέρθηκε για την ανάπτυξη της ζωής σε όλες της τις μορφές, για την διδασκαλία, για τις παραδοσιακές ιατρικές και για την μελέτη τρόπων και δομών της σκέψης. Ήδη, από το 1976 αρχίζει να εξερευνά το σύμπαν των ψυχοσωματικών θεραπειών και της προσωπικής ανάπτυξης. Τον συναρπάζουν οι μέθοδοι που επιτρέπουν την αναδόμηση της ζωτικής δύναμης και την ανάπτυξη της συνείδησης. Διευθύνει και οργανώνει τη σχολή με ανοιχτό και ερευνητικό πνεύμα για μια εκπαίδευση που συνδυάζει την θεωρητική αυστηρότητα και το διαισθητικό βάθος. Στην διδασκαλία και τις διαλέξεις του, ξέρει να εξηγεί με απλά και συγκεκριμένα λόγια την πολύπλοκη πραγματικότητα, συνενώνοντας το παράδοξο με τα διαφορετικά επίπεδα της ύπαρξης σε μια ενιαία οπτική.Διδάσκει ψυχοθεραπεία στη Γαλλία, Ιταλία, Βραζιλία, και Αργεντινή. Είναι συνιδρυτής των Κέντρων Βιοδυναμικής Ψυχολογίας στο Μονπελιέ (1982), στο Παρίσι (1995) και στη Νιμ (1993).

Απευθύνεται σε ψυχολόγους, ψυχιάτρους, ψυχοθεραπευτές, συμβούλους ψυχικής υγείας, και ειδικούς επαγγελμάτων υγείας, καθώς και σε σπουδαστές των παραπάνω ειδικοτήτων.

Τόπος διεξαγωγής: Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροφυτοθεραπείας και Ανάλυσης Χαρακτήρα (Ε.Ι.Ν.Α.) και Κέντρο Ψυχοθεραπείας  και Συμβουλευτικής «Βίλχελμ Ράϊχ», Αθηνάς 12, Αθήνα 10551, 4ος όροφος

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 14-05-2020 16:00
Λήξη 15-05-2020 23:00
Χωρητικότητα 22
Λήξη εγγραφών 11-05-2020
Τιμή ατόμου Κατόπιν επικοινωνίας
Διοργανωτής Κέντρο Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής «Βίλχελμ Ράιχ»
Εισηγητής Francois Lewin
Τόπος διεξαγωγής Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «Βίλχελμ Ράιχ»
Πόλη Αθήνα
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas