Ψυχογαστρεντερολογία - Όταν το σώμα μας μιλά

Ψυχογαστρεντερολογία - Όταν το σώμα μας μιλά-Σεμινάρια στην Ψυχολογία - ΣυμβουλευτικήTο Κέντρο δια βίου μάθησης ΚΕ.ΣΥ.ΘΕ (Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής), αντιλαμβανόμενο την κρίση που επικρατεί λόγω της αλλαγής της καθημερινότητάς μας και στα πλαίσια υποστήριξης όλου του κοινωνικού ιστού που τηρεί τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα, σας ενημερώνει οτι ξεκινάει την διεξαγωγή των περισσοτέρων σεμιναρίων του ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ online. «Μένουμε σπίτι, δε μένουμε στάσιμοι».Στόχος όλων με το πέρας της κρίσης είναι να βγούμε δυνατότεροι, σοφότεροι και καλύτεροι.Αντιλαμβανόμενοι την απαιτητή ανάγκη διαφύλαξης της δημόσιας υγείας #menoumespiti. Παράλληλα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε, να παραμένουμε θετικοί, και ήδη να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα για τη μετά κρίσης εποχή.

Περιγραφή
Το άτομο ερχόμενο αντιμέτωπο με δύσκολες, απρόσμενες και πιεστικές καταστάσεις στην ζωή του συχνά σωματοποιεί το στρες, το άγχος και την θλίψη που βιώνει, εκδηλώνοντας μια σειρά από ψυχοσωματικά που εν συνεχεία, μπορεί να οδηγήσουν σε ορισμένες περιπτώσεις και στην εμφάνιση διάφορων πεπτικών παθήσεων.

Το σώμα όμως μέσω της εμφάνισης διαφόρων συμπτωμάτων μας βοηθά να αναγνωρίσουμε τις ανάγκες μας καθώς επίσης κάποια μοτίβα συμπεριφοράς μας που χρειάζεται να αλλάξουμε καθώς στο παρόν δεν είναι υποστηρικτικά, ενώ κάποτε μπορεί να μας βοήθησαν.

Σε ποιους απευθύνεται:

Επαγγελματίες ψυχικής υγείας, φοιτητές ανθρωπιστικών σπουδών καθώς και στο ευρύτερο κοινό που επιθυμεί να ενημερωθεί για το παρόν θέμα ή αντιμετωπίζει διάφορες γαστρεντερολογικές διαταραχές και ψυχοσωματικά.
 
Θεματικές Ενότητες

• Γαστρεντερολογικές παθήσεις/ Αγχώδεις & καταθλιπτικές διαταραχές
• Διερεύνηση προσωπικών συστημάτων στήριξης του ατόμου (αυτό-υποστήριξη, οικογενειακό- φιλικό- επαγγελματικό πλαίσιο του ατόμου)
• Βιωματικές ασκήσεις

Εισηγητής: Αθανασία Αντωνίου, Ψυχολόγος
Πληροφορίες Συμμετοχής:
  • Ολιγομελή τμήματα. 
  • Παρέχονται: βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου και υλικό σημειώσεων.
  • Κόστος σεμιναρίου 35 ευρώ. Ειδική τιμή για φοιτητές και ανέργους 30 ευρώ.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ONLINE ΜΕΣΩ SKYPE

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 13-12-2021 18:30
Λήξη 13-12-2021 21:00
Χωρητικότητα 15
Τιμή ατόμου €35.00
Διοργανωτής Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Εισηγητής Αθανασία Αντωνίου
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas