Aυτογνωσία Και Αυτοεκτίμηση: Ενα ταξίδι προς τον εαυτό

Aυτογνωσία Και Αυτοεκτίμηση: Ενα ταξίδι προς τον εαυτό-Σεμινάρια στην Ψυχολογία - ΣυμβουλευτικήTο Κέντρο δια βίου μάθησης ΚΕ.ΣΥ.ΘΕ (Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής), αντιλαμβανόμενο την κρίση που επικρατεί λόγω της αλλαγής της καθημερινότητάς μας και στα πλαίσια υποστήριξης όλου του κοινωνικού ιστού που τηρεί τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα, σας ενημερώνει οτι ξεκινάει την διεξαγωγή των περισσοτέρων σεμιναρίων του ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ online. «Μένουμε σπίτι, δε μένουμε στάσιμοι».
Στόχος όλων με το πέρας της κρίσης είναι να βγούμε δυνατότεροι, σοφότεροι και καλύτεροι.
Αντιλαμβανόμενοι την απαιτητή ανάγκη διαφύλαξης της δημόσιας υγείας #menoumespiti. Παράλληλα, συνεχίζουμε να δημιουργούμε, να παραμένουμε θετικοί, και ήδη να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα για τη μετά κρίσης εποχή.

Σε ποιούς απευθύνεται: Το σεμινάριο απευθύνεται σε ειδικούς ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, φοιτητές και σε όποιον από το ευρύ κοινό ενδιαφέρεται να συμμετάσχει.

Σκοπός: Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκμάθηση διαφόρων τεχνικών για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μέσω της ενίσχυσης της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης.

Περιγραφή: Αυτογνωσία είναι το μοναχικό ταξίδι του καθενός από εμάς, για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας καλύτερα, πέρα από ρόλους, μάσκες, ετικέτες, που άλλοι ή κι εμείς οι ίδιοι έχουμε κολλήσει στον εαυτό μας και πολλές φορές έχουμε γίνει ένα με αυτά. Η αυτοεκτίμηση είναι η αίσθηση που έχουμε για την προσωπική μας αξία. Είναι ο βαθμός στον οποίο μας αρέσει ο εαυτός μας και τον εκτιμούμε.

Αυτό το σεμινάριο δίνει έμφαση τόσο στην θεωρία όσο και στην πράξη. Αρχικά γίνεται μια θεωρητική παρουσίαση για την καλύτερη κατανόηση των εννοιών της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης.
Στην συνέχεια περιγράφονται διαφορετικοί τρόποι ενίσχυσης της αυτογνωσίας και της αυτοεκτίμησης. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στην εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνικών μέσα από την χρήση βιωματικών ασκήσεων (παίξιμο ρόλων, δημιουργικές τεχνικές κ.α ) και συνοδευτικών φύλλων εργασίας.

Εισηγητής: Σοφία – Ερατώ Μερτζανάκη, Ψυχολόγος- Μsc Παιδοψυχολογία, Συστημική Ψυχοθεραπεία

Πληροφορίες:

Ολιγομελή τμήματα.
Παρέχονται: βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου και υλικό σημειώσεων.
Κόστος σεμιναρίου: 35 ευρώ. Ειδική τιμή για φοιτητές και ανέργους 30 ευρώ.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ONLINE ΜΕΣΩ SKYPE

Στοιχεία σεμιναρίου

Έναρξη 20-12-2021 18:30
Λήξη 20-12-2021 21:00
Χωρητικότητα 15
Τιμή ατόμου €35.00
Διοργανωτής Κέντρο Πρόληψης & Συμβουλευτικής
Εισηγητής Σοφία – Ερατώ Μερτζανάκη
Τόπος διεξαγωγής Εξ' αποστάσεως
Πόλη Εξ' αποστάσεως
Μοιραστείτε αυτό το σεμινάριο:
© 2024 Digital Ideas