Ημερολόγιο Σεμιναρίων

Προηγούμενη ημέρα Τρίτη, Ιούνιος 17, 2025 Επόμενη ημέρα
00:00

ACA Qualification by ICAEW

Εξ' αποστάσεως

Altium TrainingΗ επαγγελματική πιστοποίηση Associate Chartered Accountant (ACA) είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένη στον τομέα της λογιστικής. Αναπτύσσει γνώσεις και δεξιότητες στη λογιστική, διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλά πρότυπα επαγγελματικής πρακτικής, δεοντολογίας και ακεραιότητας.

09:00

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ

Εξ' αποστάσεως

TUV Hellas newΤο 2-ήμερο αυτό σεμινάριο εισάγει τους διδασκόμενους στην αποτίμηση και την κοστολόγηση των αποθεμάτων και ιδιαίτερα των βιομηχανικών προϊόντων και παρουσιάζει τις μεθόδους και τις τεχνικές αποτίμησης και κοστολόγησης των βιομηχανικών προϊόντων ώστε να είναι σε θέση να εκτιμήσουν το κόστος των υπό ανάπτυξη προϊόντων ή των make to order, να εκτιμούν την αξία των αποθεμάτων των αποθηκών τους και να καθορίζουν ελάχιστες τιμές πώλησης σε προσφορές.

09:00

TRAIN THE TRAINERS / EΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ

Εξ' αποστάσεως

TUV Hellas newΟ κάθε ομιλητής/εκπαιδευτής, ανεξάρτητα θεματολογίας, πρέπει να μπορέσει να προελκύσει και να διατηρήσει το ενδιαφέρον και τη προσήλωση του εκάστοτε κοινού, ώστε να επιτευχθούν οι μαθησιακοί στόχοι ανά περίπτωση. Επομένως το σεμινάριο στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων παρουσίασης, κινητοποίησης ομάδας, διαμόρφωσης υλικού και αποτελεσματικής επικοινωνίας σε κοινό (πελάτες ή συναδέλφους).

09:00

FSSC 22000 V6 & ISO 22000- ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Εξ' αποστάσεως

TUV Hellas newΟλοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει τις γνώσεις και τις ικανότητες- δεξιότητες που απαιτούνται για να σχεδιάσουν και εφαρμόσουν αποτελεσματικά Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων σύμφωνα με την νέα έκδοση του πρότυπου FSSC 22000 v6.

10:00

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Εξ' αποστάσεως

TUV Hellas newΟ διαρκώς αυξανόμενος αριθμός των ανθρώπων που παρουσιάζουν τροφική αλλεργία σε κάποια ουσία ή συστατικό τροφίμων έχει οδηγήσει στην αυστηροποίηση της νομοθεσίας που αφορά τόσο τον χειρισμό των συστατικών αυτών όσο και την επισήμανσή τους [Κανονισμός (ΕΕ) 1169/2011 αλλά και ΦΕΚ 650/Β/28.2.2019 για μονάδες μαζικής εστίασης].

© 2025 Digital Ideas