Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο αναλύονται οι αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης (Sustainable Development), καθώς τα κριτήρια ESG (Environment, Social, Governance) αναφορικά με την βιώσιμη λειτουργία των επιχειρήσεων.
Το σεμινάριο αποσκοπεί στη κατάρτιση Εργαζομένων στη βιομηχανία συσκευασιών, Στελεχών Παραγωγής QA και R&D, Αγοραστών και Συμβούλων σε επιχειρήσεις τροφίμων στα βασικά των υλικών συσκευασίας, την τρέχουσα γνώση με στόχο την ορθή επιλογή υλικών για τις ανάγκες τους.
Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ώστε να δώσει στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις σχετικά με τις αλλαγές που αφορούν στη νέα έκδοση του IFS FOOD V8.
By the end of this training, users will become acquainted with the new and most important requirements of IFS HPC Ver 3, as well as the certification process.
Το σεμινάριο, παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να διεξάγουν επιθεωρήσεις επαγγελματικής υγείας & ασφάλειας πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 45001:2018 (σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 19011 & ISO 17021).
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου γίνεται σχολιασμός του περιεχομένου και των απαιτήσεων του προτύπου ISO 22716, σε συνδυασμό με συζήτηση και παράθεση παραδειγμάτων. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου ο εκπαιδευόμενος θα είναι σε θέση να αντιληφθεί τις βασικές απαιτήσεις και τις γενικές αρχές του προτύπου, να διαπιστώσει σημεία και πρακτικές που θα μπορούσαν να υιοθετηθούν, ώστε να βελτιωθεί μία επιχείρηση καλλυντικών.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η προσέγγιση των αρχών διαχείρισης ποιότητας και των απαιτήσεων του προτύπου EN 15224:2012, για το σχεδιασμό, την εφαρμογή και διαχείριση των πηγών κινδύνου στις κλινικές διεργασίες, λαμβάνοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της παροχής υπηρεσιών υγείας στον Δημόσιο ή ιδιωτικό Τομέα.
Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις γνώσεις και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται για την διενέργεια επιθεωρήσεων πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000, καθώς και τα πρότυπα ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, όπως αυτά εφαρμόζονται.
This comprehensive training program is designed to equip professionals with the knowledge and skills necessary to understand, measure, and manage Scope 3 emissions.
Απευθύνεται σε όλα τα στελέχη Επιχειρήσεων/Οργανισμών, επαγγελματίες, συμβούλους και προσωπικό που εμπλέκεται στην καθιέρωση, τεκμηρίωση, εφαρμογή και διατήρηση ΣΠΔ, αλλά και σε εσωτερικούς και εξωτερικούς επιθεωρητές.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να παρέχει στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εκτέλεση επιθεωρήσεων πρώτου, δεύτερου και τρίτου μέρους των συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων σύμφωνα με το ISO 22000, σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 19011, ISO 22003 και ISO 17021, όπου είναι εφαρμόσιμο.
Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της εργασιακής συνέντευξης σαν εργαλείο αξιολόγησης του ανθρώπινου δυναμικού από την πλευρά της επιχείρησης και αξιοποίησης ευκαιριών από την πλευρά των εργαζομένων.
Το μονοήμερο αυτό σεμινάριο εισάγει τους συμμετέχοντες στις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης στις εργασίες της βιομηχανικής παραγωγής.
Η κυκλική οικονομία είναι ένα οικονομικό μοντέλο παραγωγής και κατανάλωσης που εστιάζει στη μείωση της σπατάλης των πόρων που χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία, δίνοντας έμφαση στην αξιοποίηση ανανεώσιμων πόρων.
Ολοκληρώνοντας το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να αναγνωρίζουν τις περιοχές που μπορεί να δημιουργηθούν εκρηκτικές ατμόσφαιρες και τους κινδύνους ανάφλεξης που μπορεί να προκύπτουν στις συγκεκριμένες περιοχές. Επίσης θα αποκτήσουν ειδικές γνώσεις για την Διαχείριση των Κινδύνων σε εγκαταστάσεις όπου προκύπτουν κίνδυνοι δημιουργίας εκρηκτικών ατμοσφαιρών.
- Ανάλυση Βασικών Αρχών της Βιολογικής Γεωργίας, - Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί βιολογικής παραγωγής, - Εθνική Νομοθεσία για της λεπτομέρειες εφαρμογής των ευρωπαϊκών κανονισμών, - Στρατηγικές MARKETING Βιολογικών Προϊόντων
Μοναδικό εργαλείο για την επιβεβαίωση της εφαρμογής του Building Information Modelling (BIM) είναι η ανάπτυξη, εφαρμογή και πιστοποίηση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 19650-2 για τη διαχείριση των πληροφοριών κατά την υλοποίηση κατασκευαστικών έργων.
Παρακολουθώντας το σεμινάριο αυτό, θα κατανοήστε πώς να δημιουργήσετε, να παρακολουθείτε και να βελτιώνετε συνεχώς την Κουλτούρα Ασφάλειας Τροφίμων στις επιχειρήσεις.
Kαθώς η ευρύτερη συνεργασία μεταξύ συναδέλφων επηρεάζεται από τη διαχείριση ατομικών συνθηκών, όπως η διαχείριση των υποχρεώσεων & των προτεραιοτήτων και το εργασιακό στρες, το σεμινάριο εμβαθύνει στα θέματα του time management και του stress management.
Το 2-ήμερο αυτό σεμινάριο εισάγει τους διδασκόμενους στους βέλτιστους τρόπους παρακολούθησης και προγραμματισμού (planning) των απαιτούμενων πόρων των έργων (projects) και στην κατάρτιση του προϋπολογισμού (budgeting) των δαπανών τους με σκοπό την απρόσκοπτη εκτέλεση των εργασιών εντός προϋπολογισμού (on budget) και χρόνου (on time) με πλήρη, συστηματική παρακολούθηση και ελαχιστοποίηση του κόστους (cost reduction).
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Μας επιτρέπουν επίσης να αναλύουμε τη συμπεριφορά των χρηστών προκειμένου να βελτιώνουμε συνεχώς τον ιστότοπο για εσάς.