Σειρά 29 δωρεάν σεμιναρίων

ErgastirioTPEHronTo Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων (www.labheron.gr) διοργανώνει την θερινή περίοδο μια σειρά 29 δωρεάν σεμιναρίων σε επιστημονικά πεδία που αρχίζουν από την Ψυχολογία και την Εκπαίδευση και φθάνουν μέχρι και τον χώρο των Τεχνολογιών Επικοινωνίας και Πληροφορίας.

 

Τα σεμινάρια, που θα διεξαχθούν online μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας zoom, παρέχονται απολύτως δωρεάν και το μόνο που απαιτείται είναι η πρόσβαση μέσω του σχετικού link και η μικρή αναμονή του χρήση στο waiting room πριν την ώρα έναρξης του σεμιναρίου.

Οι παραδόσεις θα βιντεοσκοπηθούν έτσι ώστε και μετά το τέλος των σεμιναρίων αυτά να είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό μέσω του καναλιού στο Youtube του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων.

Στον πίνακα ακολούθως θα βρείτε τους τομείς, τους τίτλους εκάστου σεμιναρίου, την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής τους και τον επιμορφωτή.

 

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων και Ερευνητής του Παν. Αιγαίου, κος Θανάσης Δαβαλάς, γενικός στόχος του Εργαστηρίου αποτελεί η ανάδειξή του σε εστιακό παράγοντα συνεχιζόμενης κατάρτισης αφού η Δια Βίου Μάθηση είναι πλέον γενικά αποδεκτή, ως ένα μόνιμο «εργαλείο» αναβάθμισης των επαγγελματικών ικανοτήτων με το οποίο πρέπει να ζουν οι νέες γενιές εργαζομένων με ταυτόχρονη προσαρμογή των παλαιών.

Δεν πρέπει όμως σε ένα τόσο ταχέως μεταβαλλόμενο πεδίο να μένουμε μόνο εκεί, αλλά να παρέχουμε και ψυχοκοινωνική στήριξη και εκπαίδευση σε άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο αποκλεισμού και σε ενήλικες εκπαιδευόμενους στον ανθρωπιστικό τομέα.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώσαμε και παρέχουμε αυτά τα σεμινάρια ευχόμενοι να προσθέσουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην προσωπική ανάπτυξη όσων το έχουν ανάγκη. Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους φορείς που βρίσκονται στο πλευρό μας και μας στηρίζουν αδιάκοπα όπως την ΜΑΞΙΑΔΗΖ ΑΕ ΟΤΑ του Δήμου Ζωγράφου, τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και την εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων DreamWeaver.Gr.

 

Αναλυτικά τα σεμινάρια ΕΔΩ

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas