Πρόγραμμα Web Designer / Developer από το Παν. Αιγαίου με τη στήριξη του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων και της DreamWeaver.Gr

PanAigaiou DreamweaverΈνα πρωτοποριακό επαγγελματικό πρόγραμμα για όσους φιλοδοξούν να εργαστούν ως web designers / developers είτε σαν freelancers, είτε σαν υπάλληλοι αλλά ακόμα και για αυτούς που απλά θέλουν να κατασκευάσουν μια ιστοσελίδα ή να κατασκευάσουν ένα eshop για εταιρική ή προσωπική τους χρήση.

Το πρόγραμμα αυτό έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο για μια σειρά από λόγους.

• Με διάρκεια ενός έτους είναι το μοναδικό που μπορεί να καλύψει όλες τις γνωσιακές ανάγκες ενός επαγγέλματος όπως του web designer / developer που απαιτεί την κατοχή γνώσεων σε πολλούς τομείς όπως σε θέματα κατασκευής μιας ιστοσελίδας, κατασκευής ενός eshop, γραφιστικών γνώσεων, διαχείρισης και υποστήριξης σε επίπεδο web hosting, διαφήμισης της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και προώθησης της μέσω SEO στις μηχανές αναζήτησης και πολλά άλλα σχετικά αντικείμενα

 

• Η ακαδημαϊκή αναγνώριση του προγράμματος είναι δεδομένη και σαφώς ορισμένη. Με βεβαίωση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και την χορήγηση 24 μονάδων ECVET έχετε ένα χαρτί με ευρωπαϊκή και διεθνή αναγνώριση.

 

PanAigaiou webdevel0821• Το κόστος του στα 390 ευρώ για όλο το πρόγραμμα είναι μια τιμή που δεν πρόκειται να συναντήσετε ούτε σε αντίστοιχα προγράμματα διάρκειας κάποιων ημερών.

 

• Μαζί με την θεωρητική αρτιότητα του προγράμματος που εγγυάται το Πανεπιστήμιο Αιγαίου έρχεται το Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων και ο επιχειρησιακός του βραχίονας dreamweaver.gr που παρέχει όχι μόνο το περιβάλλον πρακτικής άσκησης, χορηγώντας και σχετική βεβαίωση, αλλά πόρους όπως την δωρεάν κατοχύρωση domain name, το αρχικό στήσιμο μιας ιστοσελίδας ή ενός eshop πάνω στο οποίο θα γίνεται η πρακτική εξάσκηση και όλο το λογισμικό που θα χρησιμοποιηθεί καθώς και δωρεάν βιβλία τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια προσομοίωση ενός πραγματικού περιβάλλοντος εργασίας ενός web designer / developer αλλά δεν είναι γιατί είναι απλά το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ εργασίας του.

 

• Την επιστημονική ευθύνη του προγράμματος φέρει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής, Γιάννης Χαραλαμπίδης τον οποίο ο διεθνής οίκος Apolitical είχε συμπεριλάνει στη λίστα των 100 πιο σημαντικών ανθρώπων στην ψηφιακή διακυβέρνηση, με βάση την επιρροή που έχουν στον καθορισμό των εξελίξεων σε παγκόσμια κλίμακα. Την ακαδημαϊκή ευθύνη φέρει ο ερευνητής του Παν. Αιγαίου και Διευθύνοντας Σύμβουλος του Εργαστηρίου ΤΠΕ Ήρων Θανάσης Δαβαλάς ενώ χρέη επιμορφώτριας από την πλευρά της dreamweaver.gr η Άννα Αγγελάκη με πολυετή διαδρομή και βραβεύσεις στον χώρο.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε τόσο στην αντίστοιχη σελίδα του προγράμματος στον ιστότοπο της dreamweaver.gr κάνοντας κλικ εδώ αλλά και στην σελίδα των προγραμμάτων του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Αιγαίου εδώ

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas