Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιθεώρησε τους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες κλίμακες των καταστημάτων Praktiker

TUV Hellas finalΗ TÜV HELLAS (TÜV NORD), ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα, επιθεώρησε και φέτος τους ανελκυστήρες και τις κυλιόμενες κλίμακες των καταστημάτων Praktiker σε Αττική, Θεσσαλονίκη Ρόδο και Ηράκλειο Κρήτης.

Η διαδικασία αυτή έρχεται σε συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με τη λιανεμπορική αλυσίδα και αποκτά ιδιαίτερη σημασία, δεδομένης της μεγάλης επισκεψιμότητας των καταστημάτων Praktiker αλλά και των νέων αυξημένων αναγκών για την ασφάλεια και λειτουργία αυτών.

 

Praktiker ktirio1Σημειώνεται ότι η Praktiker είναι το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται από το 1991, απασχολεί 1.600 εργαζόμενους, με 16 καταστήματα έκτασης 100.000 τ.μ. πανελλαδικά και δύο b2b centers στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη, ενώ διαθέτει περισσότερα από 50.000 προϊόντα και εξυπηρετεί πάνω από 6 εκατομμύρια πελάτες ετησίως.

Ο κ. Δημήτρης Γουρνάκης, Διευθυντής Πιστοποίησης Ανελκυστήρων της TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέφερε σχετικά: «Η ασφαλής λειτουργία των ανελκυστήρων και των κυλιόμενων διαδρόμων σε μεγάλα καταστήματα που εξυπηρετούν χιλιάδες κόσμο καθημερινά είναι απαραίτητη και ταυτόχρονα εξαιρετικά απαιτητική. Στο πλαίσιο αυτό, η συνεργασία με την Praktiker και η εμπιστοσύνη απέναντι στην TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι σημαντική, καθώς επιβεβαιώνει την απαρέγκλιτη δέσμευση του Φορέα μας τόσο στο επίπεδο του ελέγχου όσο και στην συμμόρφωση με τις προθεσμίες που ορίζει η σχετική Νομοθεσία».

PraktikerO κ.Χρήστος Μπρέντας, Τεχνικός Ασφαλείας της Praktiker τόνισε ότι: «Η ασφαλής λειτουργία των καταστημάτων μας, για τη βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των εργαζομένων μας και των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται και μας επισκέπτονται καθημερινά, είναι αδιαπραγμάτευτη για την Praktiker Hellas και η μακροχρόνια συνεργασία μας με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιβεβαιώνει τη σημασία της ασφάλειας για την εταιρία μας, καθώς πρόκειται για έναν αξιόλογο και κορυφαίο στο είδος του Φορέα».

 

Praktiker ktirio2Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Ο έλεγχος / Πιστοποίηση ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων & ανυψωτικών μηχανημάτων από Ανεξάρτητο & Αναγνωρισμένο Οργανισμό είναι υποχρεωτικός από τη Νομοθεσία & αφορά σε όλες τις κατηγορίες των κτιρίων (κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι, κτίρια για το ευρύ κοινό).

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas