Learn Again. Εκμάθηση ξένων γλωσσών για ενήλικες

LearnAgainΣτο κέντρο ξένων γλωσσών στην Γλυφάδα αποκλειστικά για ενηλικές Learn Again, στο κέντρο της πόλης, η εκμάθηση ξένων γλωσσών διαφέρει εξ’ ολοκλήρου από τα συνηθισμένα.

Η εκπαιδευτική μας φιλοσοφία συνδέεται με την ευρύτερη έννοια του σεβασμού. Από το 2012 μέχρι και σήμερα, πάνω από 2500 σπουδαστές απολαμβάνουν ανελλιπώς και με σεβασμό άριστες υπηρεσίες στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.

 

Αν έχεις αποφασίσει να κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου και να επενδύσεις στις δεξιότητες και στις γνώσεις σου στις ξένες γλώσσες, τότε στο Learn Again θα βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι.

Στο φροντιστήριό μας που εξειδικεύεται αποκλειστικά στους ενήλικες θα απολαύσεις την διαδικασία της μάθησης, θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, θα πάρεις την πιστοποίηση που χρειάζεσαι και θα αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση που πάντα ήθελες.

Μην το σκέφτεσαι άλλο λοιπόν και δώσε στον εαυτό σου αυτό που πραγματικά σου αξίζει...γνώση, αυτοπεποίθηση, εξέλιξη και χαρά!


Οι υπηρεσίες μας

Αγγλικά (αγγλικά απο το 0, εξειδικευμένα τμήματα lower, proficiency, ielts, Βusiness English, Erasmus) και online μαθήματα αγγλικών

Γερμανικά (ταχύρυθμα τμήματα αρχαρίων, τμήματα προετοιμασίας Goethe, OSD, ΚΠΓ) και online μαθήματα γερμανικών

Γαλλικά (ταχύρυθμα τμήματα αρχαρίων, τμήματα προετοιμασίας (DELF/DALF, Sorbonne, ΚΠΓ) και online μαθήματα γαλλικών

Ισπανικά (ταχύρυθμα τμήματα αρχαρίων, τμήματα προετοιμασίας (DELE, ΚΠΓ) και online μαθήματα ισπανικών

Ιταλικά (ταχύρυθμα τμήματα αρχαρίων, τμήματα προετοιμασίας (Celi, Pilda, Diploma, ΚΠΓ) και online μαθήματα ιταλικών

Ειδικά τμήματα προφορικών με έμφαση στην επικοινωνία και την συνεχή αλληλεπίδραση στην γλώσσα της επιλογής σας.


Online μαθήματα

Στο κέντρο μας μπορείς να βρεις εξειδικευμένους καθηγητές που θα βοηθήσουν να φτάσεις στην επίτευξη των στόχων σου απολαμβάνοντας τα προνόμια των online μαθημάτων.

Τα online μαθήματα σου εξασφαλίζουν καλύτερη διαχείριση χρόνου. Γλυτώνεις πολύτιμο χρόνο και έχεις περισσότερη ώρα για διάβασμα ή χαλάρωση.

 

Τα online μαθήματα σε βοηθούν στο να έχεις μεγαλύτερη συγκέντρωση χωρίς να χάνεις την αλληλεπίδραση με τα υπόλοιπα μέλη της τάξης. Παράλληλα, μπορείς να παραμένεις συγκεντρωμένος στην παράδοση του μαθήματος και να μην χρειάζεται να κρατάς λεπτομερείς σημειώσεις, καθώς οτιδήποτε καταγράφεται κατά τη διάρκεια του μαθήματος μπορεί να μετατραπεί σε pdf και να σου αποσταλεί με το πέρας του εκάστοτε μαθήματος.

 

Τα online εξ’ αποστάσεως μαθήματα σου δίνουν την δυνατότητα να οργανώνεις καλύτερα και πιο επικοδομητικά το διάβασμά σου. Το υλικό διδασκαλίας οργανώνεται με καινοτόμα μέσα και να σου δίνεται η δυνατότητα μέσω του προσωπικού σου λογαριασμού να βρίσκεις βίντεο, ακουστικό υλικό καθώς και υλικό για επανάληψη με βάση τις προσωπικές σου ανάγκες.

Τα online μαθήματα μπορούν να γίνουν είτε σε επίπεδο τμήματος είτε σε ατομικό επίπεδο ιδιαίτερου. Μαζί θα βρούμε τα online πρόγραμμα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου και το μαθησιακό σου στιλ.

 

Γιατί να μας επιλέξεις

• Αποκλειστικά ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα
• Κορυφαίους καθηγητές
• Οργανωμένο και ευχάριστο περιβάλλον διδασκαλίας
• Τμήμα και πρόγραμμα που σε βολεύει
• Online μαθήματα και ευέλικτα προγράμματα
• Έμφαση στην επικοινωνία
• Συνεχή στήριξη και εμπλουτισμένο υλικό για εμπέδωση και επανάληψη
• Προφορική εξάσκηση στην ξένη γλώσσα που διδάσκεσαι από την πρώτη κιόλας μέρα
• Σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και οπτικοακουστικό υλικό
• Εξειδικευμένα πρόγραμματα Business English και Erasmus
• Εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις


Οι καθηγητές μας αποτελούν αναπόσπαστο και καθοριστικό κομμάτι της φιλοσοφίας, της επιτυχίας και της αποτελεσματικότητάς μας.

Διαθέτουν άριστες γνώσεις, μεταδοτικότητα, επιστημονική κατάρτιση ,υπευθυνότητα, πολυετή εμπειρία και ειλικρινές ενδιαφέρον για κάθε σπουδαστή.


Επιλέγονται σύμφωνα με την εξειδίκευση τους αλλά και με την εκπαιδευτική εμπειρία τους.

Προετοιμάζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του φροντιστηρίου μας για να μπορούν να ανταπεξέλθουν άρτια στις ανάγκες των σπουδαστών μας.

Η εμπειρία τους και η αποτελεσματικότητά τους στις αίθουσες διδασκαλίας σε συνδυασμό με την μετεκπαίδευσή τους στον τομέα της σύγχρονης τηλεκπαίδευσης δημιουργούν δασκάλους που αξιοποιούν τα οφέλη της τεχνολογίας για μία πιο αποδοτική διδασκαλία.

 

Και πάνω από όλα....

Οι καθηγητές στο Learn Again διακρίνονται για το μεράκι και την αγάπη τους για το αντικείμενο τους και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο δρόμος προς την επιτυχία κτίζεται μέσω της αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους ίδιους τους σπουδαστές.

  

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas