Το Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Ιλίου έχει πλέον την ιστοσελίδα του

EidikoGymnIlionΤο Ειδικό Γυμνάσιο Λύκειο Ιλίου είναι το παλαιότερο δημόσιο ειδικό σχολείο στην Ελλάδα, με ιστορία 35 ετών.

Στεγάζεται στο χώρο του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων στη Λ. Χασιάς και Σπ. Θεολόγου 1, στο Ίλιον.

 

Είμαστε δημόσιο σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 12-20 ετών με πολλαπλές αναπηρίες, είτε εκ γενετής, είτε προερχόμενες από ατυχήματα, είτε νευρολογικές (μυοπάθειες, εγκεφαλικές παραλύσεις, σκλήρυνση κατά πλάκας κλπ).

Το σχολείο μας είναι ανοικτό σε πάσης φύσεων προγράμματα που μπορούν να διευρύνουν τους πνευματικούς ορίζοντες των μαθητών μας με στόχο να καλλιεργήσουν τις πάσης φύσεως δεξιότητες τους.


Στο σχολείο μας φοιτούν 70 μαθητές και εργάζονται πάνω από 40 εκπαιδευτικοί, εκπαιδευτικοί ΕΕΠ, και εκπαιδευτικοί ΕΒΠ για να υποστηρίξουν την εκπαίδευση των μαθητών μας με πολλαπλές αναπηρίες.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα μας www.specialgym.gr ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας.


Τηλ. 210-2310750 (ΓΥΜΝΑΣΙΟ)
       210-2323165 (ΛΥΚΕΙΟ)

Email: (ΓΥΜΝΑΣΙΟ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.
          (ΛΥΚΕΙΟ) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

Facebook (ΓΥΜΝΑΣΙΟ) https://www.facebook.com/eidikogymnasioiliou

Facebook (ΛΥΚΕΙΟ) https://www.facebook.com/eidiko.lykeio.5


Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας Εργαστήριο ΤΠΕ Ήρων που μέσα από την υποστήριξη του έγινε εφικτή η δημιουργία της ιστοσελίδας μας και την DreamWeaver.Gr για την κατασκευή της ιστοσελίδας μας.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas