Την AHI Carrier EUROPE επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUVHellas2020Την AHI Carrier EUROPE, μια από τις κορυφαίες εταιρείες κλιματισμού στην Ελλάδα, επιθεώρησε και επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα:
ISO 9001:2015 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας
ISO 45001:2018 που αφορά στην Yγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Η επιθεώρηση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία.

Η AHI Carrier EUROPE έχει την ευθύνη για τη διανομή των προϊόντων Θέρμανσης, Εξαερισμού, Ψύξης και Κλιματισμού (HVAC) της Carrier Corporation (Carrier, Toshiba, Totaline) και την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση στη Νοτιοανατολική και Κεντρική Ευρώπη. Με έδρα την Ελλάδα, έχει στον έλεγχό της 15 χώρες και διατηρεί γραφεία στη Σόφια, το Βουκουρέστι, τη Βιέννη και την Πράγα.

Σημειώνεται, πως σε επίπεδο ομίλου, η AHI CARRIER είναι μια από τις μεγαλύτερες κοινοπραξίες διανομής των προϊόντων της Carrier Corporation.

 

TUVHellas CarrierΗ επαναπιστοποίηση της AHI Carrier EUROPE αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, δεδομένου το μεγέθους της εταιρείας αλλά και της ιδιαιτερότητας του τομέα που δραστηριοποιείται, καθώς ο κλιματισμός παίζει πλέον κομβικό ρόλο στην εξασφάλιση της υγείας των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών και πελατών σε χώρους εργασίας και καταστήματα.

Ο κ. Νέστορας Παπαρούπας, Product Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε ότι: «Η διαχείριση της ποιότητας σε συνδυασμό με την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία αποτελούν το βασικό δίπολο για την εύρυθμη και παραγωγική λειτουργία των επιχειρήσεων. Ειδικά δε σε κλάδους όπως αυτός του κλιματισμού, οι απαιτήσεις είναι ιδιαίτερα αυξημένες και ο πήχης της επιθεώρησης και πιστοποίησης ανεβαίνει ψηλά. Έχοντας ολοκληρώσει τις παραπάνω διαδικασίες στην AHI Carrier EUROPE είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και για το εξαιρετικό αποτέλεσμα αλλά και για την πολυετή σχέση συνεργασίας και εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των εταιρειών μας».

 

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas