Τα «Νερά Κρήτης» επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUVHellas2020Τα «Νερά Κρήτης», μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες με παρουσία σε 34 χώρες και παραγωγικές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στη χώρα πραγματοποίησε επιθεωρήσεις στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, στα Χανιά οι οποίες και ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, οδηγώντας στην επαναπιστοποίηση της «Νερά Κρήτης» σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ΙSO 22000:2018, ISO 9001:2015 και FSSC 22000 version 5.1 καθώς και το τεχνικό πρωτόκολλο IFS Food Version 7. Η διαδικασία αφορά το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων της εταιρείας, έχοντας ως πεδίο εφαρμογής την εμφιάλωση νερού σε φιάλες PET.

Η επαναπιστοποίηση αυτή αφενός επιβεβαιώνει την απαρέγκλιτη τήρηση όλων των διαδικασιών και τη συμμόρφωση στους κανόνες ασφαλείας, ταυτόχρονα όμως εξασφαλίζει ότι τα «Νερά Κρήτης» μπορούν να διαθέτουν τα προϊόντα τους σε όλο το συνεργαζόμενο δίκτυο διανομέων, εντός και εκτός συνόρων.

NeraKritisΗ «Νερά Κρήτης» ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2003, αξιοποιώντας μια από τις πιο καθαρές πηγές ύδατος στην Ελλάδα, στα Λευκά Όρη της Κρήτης. Το 2007 ξεκίνησε τη διάθεση κλασσικών συσκευασιών νερού, αποκτώντας παρουσία σε όλη την Ελλάδα ενώ ξεκίνησε την εξαγωγική της δραστηριότητα το 2013.

Σήμερα, διαθέτει παραγωγική μονάδα με εμβαδό 11.000 τ.μ. στο Βαρύπετρο του Δήμου Χανίων, δύο αποθήκες στην Αθήνα –στις Αχαρνές και στο Κορωπί- και δύο υποκαταστήματα σε Οινόφυτα και Χίο. Τα προϊόντα της, πέραν της Ελλάδας, εξάγονται σε 34 χώρες μέσω συνεργασιών με τις μεγαλύτερες αλυσίδες διανομής. Η εταιρία επενδύει συνεχώς σε νέο εξοπλισμό, εφαρμόζει ενδελεχείς ελέγχους σε όλα τα στάδια παραγωγής- εμφιάλωσης, εξασφαλίζοντας έτσι την κυκλοφορία εμφιαλωμένου νερού με υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά.

H Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κυρία Μαρία Φραγκιαδάκη τόνισε ότι «η σταθερή- συνεχής και επιτυχημένη συνεργασία της εταιρείας ‘Νερά Κρήτης’ με τον Φορέα μας από το 2004 , αποτελεί αδιάσειστη απόδειξη της δέσμευσης της για την παροχή ασφαλούς και ποιοτικού προϊόντος. Νιώθουμε ιδιαίτερα υπερήφανοι για μια ακόμη ελληνική, εξωστρεφή επιχείρηση που με τη σειρά της εμπιστεύεται τον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης στην Ελλάδα.

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2023 Digital Ideas