Τη διαφημιστική εταιρεία Cream πιστοποίησε η TÜV Hellas (TÜV Nord)

TUVHellas2020Τη διαφημιστική εταιρεία Cream, μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ανεξάρτητες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας ανάμεσα στην Cream και την TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες επιθεωρήσεις στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, αναφορικά με την 2ης επιτήρηση για το Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1435: 2009 και η Επιθεώρηση Πιστοποίηση για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 που αφορούν στις υπηρεσίες επικοινωνίας.

Αναλυτικά, η πιστοποίηση αφορά στα πεδία εφαρμογής της παροχής διαφημιστικών υπηρεσιών, της παροχής υπηρεσιών προγραμματισμού μέσων και αγοράς χώρου και χρόνου καθώς και την παροχή υπηρεσιών δημιουργίας διακριτού σήματος.

CreamΣημειώνεται ότι η Cream έχει πιστοποιηθεί από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) από το 2010, γεγονός που επιβεβαιώνει τη σταθερή της προσήλωση στις συγκεκριμένες διαδικασίες, ενώ φέτος Επιθεωρήθηκε και πιστοποιήθηκε για πρώτη φορά και για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015. Παράλληλα, η πιστοποίηση σύμφωνα με το ΕΛΟΤ 1435: 2009 επιβεβαιώνει ότι η εταιρεία καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις που θέτουν οι κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες καθώς και οι φορείς του δημοσίου αναφορικά με τη συνεργασία με τις διαφημιστικές εταιρείες.

Η Cream είναι μια από τις κορυφαίες ανεξάρτητες διαφημιστικές εταιρείες στη χώρα που ιδρύθηκε δίνοντας βάση στη δημιουργικότητα και δραστηριοποιείται στη χώρα μας εδώ και περίπου 20 χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με περισσότερους από 90 διεθνείς και εγχώριους πελάτες.

 

Η Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) κ. Μαργαρίτα Κυπριώτου ανέφερε ότι: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη σταθερή συνεργασία μας με την Cream, μια εκ των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου της στην Ελλάδα. Η επαναπιστοποίηση της επιβεβαιώνει τη σημασία που δίνει η εταιρεία στην τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών και ταυτόχρονα αποτελεί ‘ψήφο εμπιστοσύνης’ απέναντι στον κορυφαίο φορέα πιστοποίησης της χώρας».

Η κ. Γεωργία Ζυγούρη, Executive Assistant της CREAM, τόνισε ότι: «Σε έναν τόσο ανταγωνιστικό κλάδο όπως είναι ο χώρος της επικοινωνίας, όπου η λεπτομέρεια είναι συστατικό διαφοροποίησης είναι επιτακτικό να εξασφαλίζεις την αρτιότητα της λειτουργίας και του αποτελέσματος των υπηρεσιών που παρέχεις. Αυτό πιστοποιεί για εμάς, ο πλέον αξιόπιστός φορέας TÜV HELLAS (TÜV NORD), που μετράμε 12 χρόνια συνεργασίας μαζί, είναι πάντα δίπλα μας και είμαστε σίγουροι ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλά χέρια».

 

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

Εγγραφή στο Newsletter

© 2022 Digital Ideas