Τη Διεύθυνση Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας της ΑΑΔΕ πιστοποίησε η TÜV Hellas (TÜV Nord)

TUVHellas2020Τη Διεύθυνση Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) μια από τις πιο νευραλγικές υπηρεσίες στην ευρύτερη λειτουργία του κράτους και την οικονομία ειδικότερα πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Αναλυτικά, ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα επιθεώρησε και πιστοποίησε το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας της ΑΑΔΕ σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015. Η πιστοποίηση αφορά στο Σχεδιασμό και Υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Εισαγωγής και Συνεχιζόμενης Κατάρτισης του προσωπικού της ΑΑΑΔΕ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι η ΑΑΔΕ επιδιώκει τη διαρκή ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της με σκοπό τη συνεχή βελτίωση της αποτελεσματικότητάς της, την επίτευξη των στρατηγικών και επιχειρησιακών της στόχων και κατ΄ επέκταση την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

AADEΣτο πλαίσιο αυτό δημιούργησε τη Διεύθυνση Φορολογικής και Τελωνειακής Ακαδημίας, σκοπός της οποίας είναι η εκπαίδευση και η επαγγελματική κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της ΑΑΔΕ, διασφαλίζοντας έτσι την αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών της.

Με τη σειρά της η Ακαδημία αναπτύσσει και εφαρμόζει μεθοδολογία ανίχνευσης των εκπαιδευτικών αναγκών, καταρτίζει σχέδια ανάπτυξης και εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού και σχεδιάζει, προγραμματίζει, οργανώνει και υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για τους εργαζομένους της ΑΑΔΕ.

Η εν λόγω πιστοποίηση έχει ιδιαίτερη σημασία στο πλαίσιο των διαδικασιών αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της ΑΑΔΕ και των εργαζομένων της, προκειμένου να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις που φέρνει η ψηφιοποίηση της οικονομίας αλλά και των φορολογικών μηχανισμών.

Η κυρία Μαργαρίτα Κυπριώτου, Επικεφαλής Επιθεωρήτρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε ότι: «Η σημασία της εκπαίδευσης στη νέα εποχή και ειδικά στο κομμάτι της οικονομίας και των φορολογικών μηχανισμών είναι αδιαμφισβήτητη. Η Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία της ΑΑΔΕ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα πρωτοβουλίας προς αυτή την κατεύθυνση. Ως TÜV HELLAS (TÜV NORD) είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με την ΑΑΔΕ και ειδικά στην ενίσχυση κάθε κίνησης που αφορά την δια βίου μάθηση και εκπαίδευση των εργαζομένων».

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

Εγγραφή στο Newsletter

© 2022 Digital Ideas