Την Κλινική ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ/ The Athens Clinic επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUVHellas2020Την Κλινική ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ/ The Athens Clinic, μία από τις παλαιότερες της πρωτεύουσας επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο πλαίσιο της πολυετούς, μεταξύ τους συνεργασία.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική επαναπιστοποίηση, δεδομένης της συγκυρίας αλλά και του κομβικού ρόλου που διαδραματίζουν τα θεραπευτικά κέντρα εν μέσω πανδημίας.

Αναλυτικά, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιθεώρησε με επιτυχία τις εγκαταστάσεις του Λευκού Σταυρού και προχώρησε στην επαναπιστοποίησή του για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015. Παράλληλα, ολοκλήρωσε και την 1η επιθεώρηση επιτήρησης του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων με βάση το πρότυπο ISO 22000:2018.

Οι παραπάνω επιθεωρήσεις και επαναπιστοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας του Λευκού Σταυρού με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) που ξεκίνησε ήδη από το 2013.

Με τον τρόπο αυτό, επιβεβαιώθηκε εκ νέου ότι ο Λευκός Σταυρός τηρεί με κάθε λεπτομέρεια το σύνολο των προβλεπομένων διαδικασιών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους ασθενείς τους αλλά και μεριμνώντας για την ασφάλειά τους σε νευραλγικούς τομείς.

LeukosStaurosΣημειώνεται πως ο Λευκός Σταυρός/ The Athens Clinic ιδρύθηκε το 1953 και η μέχρι σήμερα ανάπτυξή του βασίζεται στην ορθότερη και πληρέστερη περίθαλψη των ασθενών από ένα υψηλού κύρους ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. 


Παράλληλα επιδιώκει να προσφέρει στο σύνολο των ασθενών την αρτιότερη και ποιοτικότερη δυνατόν ιατρική μέριμνα αξιοποιώντας στο έπακρο τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, τον τελευταίας γενιάς διαγνωστικό και χειρουργικό εξοπλισμό του αλλά και τα υψηλά standards υγειονομικής φροντίδας και αποκατάστασης που υιοθετεί.

Η κ. Μαρίνα Μπουσίου, Επικεφαλής επιθεωρήτρια του τομέα υγείας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε πως: «Η επιθεώρηση και πιστοποίηση εγκαταστάσεων υγείας αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα, ειδικά δε στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πολυετή συνεργασία μας με τον Λευκό Σταυρό/ The Athens Clinic, όχι μόνο για τη σταθερή εμπιστοσύνη που μας δείχνει αλλά και για τα υποδειγματικά αποτελέσματα των επιθεωρήσεων που πιστοποιούν την φροντίδα που υποδεικνύει τόσο στις εσωτερικές διαδικασίες του όσο και για τους ασθενείς του».

 

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

Εγγραφή στο Newsletter

© 2022 Digital Ideas