Σεμινάριο για μηχανικούς και τεχνικούς από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas finalΈνα νέο σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για μηχανικούς και τεχνικούς πραγματοποιεί η TÜV HELLAS (TÜV NORD), δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σε εξειδικευμένα γνωστικά αντικείμενο.

Το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Ειδικός Ελέγχου και Εφαρμογών για την Προστασία και Επισκευή Δομημάτων από οπλισμένο σκυρόδεμα σύμφωνα με το ΕΛΟΤ ΕΝ 1504» απευθύνεται σε επαγγελματίες των κατασκευών που θέλουν να εντρυφήσουν στο συγκεκριμένο πεδίο, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε μια ραγδαία μεταβαλλόμενη αγορά.

 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι μηχανικοί και τεχνικοί που θα συμμετάσχουν σε αυτό να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις κατανοώντας εις βάθος:
• τα 10 μέρη του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 1504
• τις αρχές και μεθόδους του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ 1504
• τις βασικές αιτίες φθοράς και βλαβών σε χάλυβα και σκυρόδεμα
• την ορθή επιλογή και εφαρμογή δομικών συστημάτων προστασίας και επισκευής στο οπλισμένο σκυρόδεμα
• τα απαιτούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά και τη σήμανση των δομικών υλικών
• την διασφάλιση ποιότητας και τους απαιτούμενους δομικούς ελέγχους σε εξειδικευμένα έργα προστασίας, επισκευής και ενίσχυσης

 

EidikosElegxou101122Επιπρόσθετα, και στο πλαίσιο το σεμιναρίου, θα γίνει εκτενής αναφορά σε εξειδικευμένες εφαρμογές από έργα κτιριακών, γεφυροποιίας και υπόγειων κατασκευών σε Ελλάδα και διεθνώς, ώστε να αποκτηθεί πρακτική εμπειρία επί των εφαρμογών.

Επιπλέον και μετά το πέρας της θεωρητικής εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη σχετική πιστοποίηση μέσω εξετάσεων, ακολουθώντας τις αρχές του ΕΝ ISO/ IEC 17024. Σημειώνεται ότι για τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης απαιτείται σχετική εμπειρία στο αντικείμενο.

 

Το εν λόγω σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια 40 ωρών και θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως κατά το χρονικό διάστημα από 15 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2022. Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ

Ο κύριος Αθανάσιος Μουζάς – Πολιτικός Μηχανικός MEng, Certified Passive House Designer, Επιθεωρητής Κτιριακών & Έργων Υποδομής της TÜV HELLAS (TÜV NORD) ανέφερε: «Η δια βίου μάθηση και η αναβάθμιση των τεχνικών γνώσεων είναι βασικό μέλημα της TÜV HELLAS (TÜV NORD). Και στο πλαίσιο του συγκεκριμένου σεμιναρίου, δίνουμε τη δυνατότητα σε μηχανικούς και τεχνικούς να πληροφορηθούν για τις τελευταίες εξελίξεις, να εντρυφήσουν σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αντικείμενο και εν τέλει να πιστοποιηθούν, εξασφαλίζοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας τους.

 

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas