Επιστημονική ημερίδα με θέμα: «ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Διασύνδεση Πανεπιστημίου – Καινοτομίας – Βιομηχανίας – Ποιότητας»

EKPA EthniKeAksioloΘα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την επιστημονική ημερίδα με θέμα:

«ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Διασύνδεση Πανεπιστημίου – Καινοτομίας – Βιομηχανίας – Ποιότητας», που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου
2023 (15.00 - 20.00), στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών (Αμφιθέατρο «Άλκης Αργυριάδης», Πανεπιστημίου 30, Προπύλαια).

 

Η ημερίδα διοργανώνεται από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας Υγείας (Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ.). Η συμμετοχή και η παρακολούθηση είναι ελεύθερη.

Στην ημερίδα θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με την τεχνολογική έρευνα, την καινοτομία και την εκπαίδευση, την εξέλιξη των υπηρεσιών υγείας, την προαγωγή και διασφάλιση της ποιότητας, τις βιομηχανικές προόδους και προκλήσεις και το σύγχρονο νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την αξιολόγηση, πιστοποίηση και διαπίστευση τεχνολογιών, επαγγελματιών και υπηρεσιών υγείας.

 

Στο διεπιστημονικό πρόγραμμα της ημερίδας συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι οργανισμών και φορέων, στελέχη της βιομηχανίας και νέοι ερευνητές.

Το πρόγραμμα της ημερίδας διατίθεται στο σύνδεσμο:
https://www.ekapty.gr/images/pdf/Ygeia-Texnologia.pdf

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas