Τιμητικές διακρίσεις σε σημαντικές προσωπικότητες των Καλαβρύτων και συνεργάτες απένειμε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

TUV Hellas finalΜια σειρά από σημαντικές προσωπικότητες που έχουν προσφέρει στην τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων τα τελευταία χρόνια, τίμησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η εν λόγω δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του Φορέα, ο οποίος δίνει σταθερά έμφαση στην έμπρακτη στήριξη της ελληνικής περιφέρειας και στην αναγνώριση της προσφοράς βέλτιστων πρακτικών και πρωτοβουλιών σε αυτή.

 

TUVHellas Kalavryta0223aΑναλυτικά, ο Φορέας τίμησε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα Καλάβρυτα τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Αθανάσιο Παπαδόπουλο για το έργο και την προσφορά του στην τοπική κοινωνία, στην ανάπτυξη του Συνεταιρισμού και του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων και τον Πρόεδρο του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων κ. Παύλο Σατολιά για την προσφορά στην ανάπτυξη του Συνεταιρισμού και τη μακροχρόνια συνεργασία με το Φορέα, η οποία αφορά στην Πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018.

Επίσης, τον κ. Κωνσταντίνο Σπαρτινό, τ. Βουλευτή, για το έργο που έχει προσφέρει στην περιοχή των Καλαβρύτων από τα αξιώματα που έχει αναλάβει καθώς και την μακροχρόνια συνεργασία και τη συμβολή του στην ανάπτυξη του Φορέα.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επέλεξε την πόλη των Καλαβρύτων και τις γύρω περιοχές προκειμένου να πραγματοποιήσει την ετήσια συνάντηση του συνόλου των εργαζομένων και των συνεργατών της, συμβάλλοντας έτσι ηθικά αλλά και ουσιαστικά στην ενίσχυση της περιοχής και ενισχύοντας τους δεσμούς της με την τοπική κοινωνία.

 

TUVHellas Kalavryta0223bΟ κ. Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Η στήριξη των τοπικών κοινωνιών εντάσσεται στις βασικές προτεραιότητες του Φορέα μας και ειδικά με τα Καλάβρυτα μας ενώνει ένας πολυετής, στενός δεσμός. Είναι μεγάλη χαρά μας να τιμούμε πρόσωπα που έχουν συνδράμει τα μέγιστα για την ανάπτυξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής και δεσμευόμαστε ότι θα βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό τους και στο μέλλον».

Ο κ. Παύλος Σατολιάς, Πρόεδρος του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Καλαβρύτων δήλωσε ότι: «Επί σειρά ετών ο «Συνεταιρισμός Καλαβρύτων» συνεργάζεται σταθερά με την εταιρεία TÜV HELLAS (TÜV NORD) στον τομέα των Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων. Μια μακροχρόνια συνεργασία που συμβάλει στην διατήρηση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων του Συνεταιρισμού. Η τιμητική διάκριση από τον Φορέα, επισφραγίζει τη συνεργασία μας και συμβάλει στην αναγνώριση του συνεταιρισμού ως στήριγμα της τοπικής κοινωνίας, που αριθμεί 1.200 παραγωγούς και 120 εργαζομένους».

Ο κ. Κωνσταντίνος Σπαρτινός, τ. Βουλευτής, δήλωσε ότι: "Με πολλή χαρά έμαθα πριν λίγο καιρό από το φίλο Σάββα Πελτέκη την πρόθεση του TÜV HELLAS να με περιλάβει στις τιμητικές διακρίσεις της φετινής χρονιάς. Μου δίνεται λοιπόν σήμερα η δυνατότητα να συναντήσω καλούς φίλους και συνεργάτες, με τους οποίους εργαστήκαμε μαζί για την υπόθεση της ποιότητας. Να υπογραμμίσω ότι αυτό γινόταν με όρους ποιοτικούς, πράγμα που δεν ήταν πάντα - δυστυχώς - αυτονόητο για όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο και είμαι σίγουρος ότι γίνεται και σήμερα από το προσωπικό και τους συνεργάτες του TÜV HELLAS. Η έννοια της ποιότητας δεν είναι μόνο κομβική για την παραγωγή, τις υπηρεσίες, την οικονομία και την ανάπτυξη. Με μια ευρύτερη έννοια πρέπει να μπολιάζει την καθημερινότητά μας, τις σχέσεις μας με τους άλλους, τη συγκρότηση της πολιτείας. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο είναι ακόμα περισσότερο αναγκαίο."

 

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές. Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2023 Digital Ideas