Ας μιλήσοÜμε για Βιωσιμότητα - Κάλυψη των δεικτών ESG: Οδικός χάρτης συμμόρφωσης ή βιώσιμης ανάπτυξης – Ευκαιρίες και κίνδυνοι

TUVAustria2021Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες επιχειρήσεις προβαίνουν στη μέτρηση και τη δημοσιοποίηση δεικτών που αφορούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη έχει στραφεί στον όρο “ESG” (Environmental, Social and Governance), μέσω των δεικτών του οποίου αποτυπώνεται η ικανότητα των εταιρειών να δημιουργούν αξία και να διαμορφώνουν αποτελεσματικές στρατηγικές, με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Η TÜV AUSTRIA Hellas, με γνώμονα την ευαισθητοποίηση των οργανισμών σχετικά με τη σημασία της διαφάνειας στους δείκτες του ESG, διοργανώνει ακόμη έναν κύκλο σεμιναρίων για κάθε θέμα του ESG, δηλαδή για το Περιβάλλον, την Κοινωνία και την Εταιρική Διακυβέρνηση.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι να αναδείξουν τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες που σχετίζονται με τη Βιωσιμότητα, αλλά και τον αυξημένο κίνδυνο να συνδεθούν σχετικοί ισχυρισμοί με το Greenwashing.

 

Ομιλητές & Πρόγραμμα: 

Γιώργος Ηλιόπουλος
AIPHORIA Consulting | Founder & Managing Director, ESG & Sustainability Expert

ESG - SOCIAL

Εγγραφείτε στο Εκπαιδευτικό ΠρόγραμμαΕγγραφείτε στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

📅 30/03/2023 🕝 10:00 – 11:30
ΚΟΣΤΟΣ: 50€

Μενέλαος Κόκκινος
TÜV AUSTRIA Hellas | Scheme Manager of Environmental and
Energy Management Systems 

ESG - ENVIRONMENT

Εγγραφείτε στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

📅 30/03/2023 🕝 12:00 – 13:30
ΚΟΣΤΟΣ: 50€

Νικόλαος Μέλιος
Ethos Lab | Founder, Governance & Sustainability Expert 

ESG - GOVERNANCE

Εγγραφείτε στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

📅 30/03/2023 🕝 14:00 – 15:30
ΚΟΣΤΟΣ: 50€

 

Για την παρακολούθηση και των τριών σεμιναρίων με μειωμένη τιμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να το δείτε.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas