ACTA: Πραγματοποιήθηκε για 21η χρονιά ο Ελληνικός Τελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist 2023!

TUVAustria2021Tο Σάββατο 6 Μαΐου 2023 για 21η χρονιά η ACTA – Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, διοργάνωσε, στην κατάμεστη αίθουσα «Φάρος» του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», τον ελληνικό τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist 2023.

TUVAustria ACT0523aΕκατό διακριθέντες μαθητές στα Microsoft Office Apps από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 13 έως 22 ετών, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό. Από τη διοργάνωση, αναδείχθηκαν οι τρεις μεγάλοι νικητές, που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό στο Ορλάντο της Φλόριντα των Η.Π.Α. Οι νικητές θα ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία διεκδικώντας μια θέση στο παγκόσμιο βάθρο της κατηγορίας τους, η οποία θα συνοδεύεται από δώρα, υποτροφίες και επίσκεψη στη Disney World!

 

Οι Πανελλήνιοι Πρωταθλητές για το 2023 είναι:
• Στο Microsoft Word (έκδοση 2019): Σοφία Χαραλαμπία Γαλανοπούλου από το εξεταστικό κέντρο, Ελληνική Παιδεία Ηρακλείου!
• Στο Microsoft Excel (έκδοση 2019): Αλκμήνη Γαϊτάντζη από το εξεταστικό κέντρο ExpertIN!
• Στο Microsoft PowerPoint (έκδοση 2019): Σωτήριος Κούρος από το εξεταστικό κέντρο ExpertIN!

Oι Aσημένιοι και Xάλκινοι νικητές για το 2023 είναι:
• Στο Microsoft Word (έκδοση 2019) 2η Θέση: Γεωργία Μαρουσιάδου, 3η Θέση: Αναστάσιος Κυριαζής!
• Στο Microsoft Excel (έκδοση 2019): 2η Θέση: Νικόλαος Μπόσκος, 3η Θέση: Ανδριάνα Τσαλικίδου!
• Στο Microsoft PowerPoint (έκδοση 2019) 2η Θέση: Εμμανουήλ Σταυράκης, 3η Θέση: Αλέξανδρος Αδάμ Λεκάκης!

 

TUVAustria ACT0523bΟι συμμετέχοντες συνοδεύονταν από γονείς, φίλους, καθηγητές και εκπροσώπους των εξουσιοδοτημένων εξεταστικών κέντρων της ACTA & της Certiport.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους, η κα. Fiona Fanning, Director of European Affair της Certiport, a Pearson Vue Business, και η κα. Έλενα Ζαγλαρίδου, Learning Solution Specialist, Sofia Education Experts for Microsoft Hellas. Χαιρετισμό στην απονομή της εκδήλωσης απεύθυνε ο κος Άγις Βεντούρης, Project Manager του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ο οποίος έδωσε τα συγχαρητήρια τους σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους, τονίζοντας τη σημασία της κατοχής της διεθνούς αναγνωρισμένης πιστοποίησης, καθώς αποτελεί σημαντικό αποδεικτικό γνώσης και εργαλείο για τη σταδιοδρομία και την μετέπειτα καριέρα κάθε μαθητή.

 

Στην Εκδήλωση βραβεύθηκαν επίσης:
• Η Κα. Εύη Καργάκου, Διευθύντρια του Εξουσιοδοτημένου εξεταστικού κέντρου «Εκπαιδευτικό Κέντρο Σπάρτης», ως το εξεταστικό κέντρο με τους περισσότερους συμμετέχοντες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office Specialist, παραλαμβάνοντας το TÜV AUSTRIA Award!
• Η Παναγιώτα – Γεωργία Ιντέρνου, ως η μικρότερη ηλικιακά συμμετέχοντας στον Πανελλήνιο Τελικό, μαθήτρια της Λεόντειου, Νέας Σμύρνης.

 

TUVAustria ACT0523cΗ ACTA ευχαριστεί τους χορηγούς του Πανελληνίου Τελικού Microsoft Office Specialist
• Certiport, a Pearson Vue Business
• Microsoft Hellas
• TÜV AUSTRIA HELLAS
για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη διοργάνωση.

 

Λίγα λόγια για την ACTA
Η ACTA - Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στα 17+ χρόνια της επιτυχημένης της λειτουργίας, προσφέρει στους ανθρώπους μια διαφορετική διαδρομή για ένα σίγουρο επαγγελματικό μέλλον. Με ειλικρίνεια στην προσέγγιση της και ποιότητα στις υπηρεσίες της, η ACTA πιστοποιεί τις δεξιότητες που αποκτούν τα άτομα σε ένα μεγάλο εύρος αντικειμένων καλύπτοντας κάθε απαίτηση της αγοράς εργασίας. Στο πλαίσιο αυτό, η ACTA, συνάπτοντας μια στρατηγική συνεργασία με την TÜV AUSTRIA, οργανισμό πιστοποιήσεων με διεθνή παρουσία σε 41 χώρες, προετοιμάζεται και η ίδια, δίνοντας το παράδειγμα του εταιρικού μετασχηματισμού.

www.acta-edu.gr

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου:  https://www.goseminars.gr/index.php/services/deltiatypou

© 2024 Digital Ideas